İstanbul'da Yaşayan Arkadaşlar yardım lütfen

afacan2009

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1
0
Konuyu nereye açacağımı bilemedim arkadaşlar ama acil cevap almam gerektiği için buraya yazıyorum kusura bakmayın aslında dert filan değil de benim kafamı meşgul eden küçük bir sorun diyelim..
Kemerburgaz'dan , S.Gökçen havaalanına gitmenin en uygun yolu nedir? Taksi ile gitsen ne kadar tutar veya kaç vasıta değiştirerek nasıl gidilir. Bir iş eğitimi var, Atatürk havaalanından istediğimiz saatte uçak yok. Ve karşı tarafa geçmemiz gerek. Eğer sandığımız kadar zor değilse yani 1-2 vasıta ile gidiliyorsa düşüneceğiz ama değilse Atatürk havaalanından geceyarısı uçağını beklemen zorunda kalacağız.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Konuyu buraya açtığım için tekrar kusura bakmayın..

havaş otobüsleriyle gidebilirsin.saatlerini öğrenirsin birde sana en yakın yeri çokda rahat olur. ama kemerburgazda varmı bilmiyorum.sanırım kozyatağı ve taksimden kalkıyor

Metrobüsle zincirlikuyuya sonra aktarma yaparak kadıköye gelmeden uzunçayırda iniyorsun. hemen metrobüs çıkışında sabiha gökçene direkt giden otobüse biniyorsunuz. (not: uzunçayır sabiha gökçene giden otobüslerin kalkış durağıdır.)

tahminimce masrafınız taksiyle metrobüse kaba taslak 15 desek metrobüsle devam etseniz 2tl ordanda otobüsle 2 tl den sanırım 20 tl ye gitmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…