- 25 Kasım 2023
- 12
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi linkozamid
İstanbul’da tüp bebek için doktor önerisi istiyorum, İyi bir laboratuarı da olan dr önerisi alabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun neydi erkek taraflimi ona göre bakayımİstanbul’da tüp bebek için doktor önerisi istiyorum, İyi bir laboratuarı da olan dr önerisi alabilir miyim?
Merhaba bende yeni basladım oraya siz yaptırdınız mı amaYeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Dr Murat Keskinkesinlikle şans verilmeli.
Hayırlı olsun inşallah sürecin evet benim şimdi 6 ayşık bi kızım var ve abimlerde başladı orada tedaviye cuma yumurta toplama yapacaklar onlaraMerhaba bende yeni basladım oraya siz yaptırdınız mı ama
Ay maşallah sağlıkla büyütün inşallahHayırlı olsun inşallah sürecin evet benim şimdi 6 ayşık bi kızım var ve abimlerde başladı orada tedaviye cuma yumurta toplama yapacaklar onlara
Konuyu takip etmek istiyorumAy maşallah sağlıkla büyütün inşallahinşallah ilk denemede benimkide tutar peki sizin ne kadar sürdü süreç
Bu ay oraya baslıyorum reglmi bekliyoruz fiyat olarak orayı tercih etmek zorundayım internette pek bi bilgi bulamadım sizin süreciniz nasıl geçti anlatır mısınız lütfenYeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Dr Murat Keskinkesinlikle şans verilmeli.
Hayırlı olsun süreciniz ben raporlu olarak başladım oraya daha öncesi de gitmek istediğim bir dr’du ama bu zamana nasipmiş hızlı ilerledi benim sürecim ama ekipte dr da çok iyi diyebilirimBu ay oraya baslıyorum reglmi bekliyoruz fiyat olarak orayı tercih etmek zorundayım internette pek bi bilgi bulamadım sizin süreciniz nasıl geçti anlatır mısınız lütfen
Merhaba raporu nasıl aldınız nereden aldınız ben de almak istiyorum ama Zeynep Kamile gittim ve artık dışarıya rapor vermediklerini söyledilerHayırlı olsun süreciniz ben raporlu olarak başladım oraya daha öncesi de gitmek istediğim bir dr’du ama bu zamana nasipmiş hızlı ilerledi benim sürecim ama ekipte dr da çok iyi diyebilirim
Peki ilk transferiniz mi tuttu nasıl olduHayırlı olsun süreciniz ben raporlu olarak başladım oraya daha öncesi de gitmek istediğim bir dr’du ama bu zamana nasipmiş hızlı ilerledi benim sürecim ama ekipte dr da çok iyi diyebilirim
Benim çapada iki tüp bebek geçmişim oldu ve iyi sonuç alamadım sonra oradan raporumu almak için çok uğraştım halbuki hastane deneme geçmişin varsa zaten kendisi rapor çıkarıp 1 saate elime veriyormuş sonradan öğrendim ve biraz zaman aşımım vardı benim bi tanıdık dr önerisi ile gittim sağolasınlar çokta yardımcı oldularMerhaba raporu nasıl aldınız nereden aldınız ben de almak istiyorum ama Zeynep Kamile gittim ve artık dışarıya rapor vermediklerini söylediler
Evet canım elhamdulillah ilk denememde tuttu çift istedim ben transfer ama biri tuttu sağlıklı sıhhatli bi kızım ar şimdi geride bir embriyom kaldı o da ne zaman nasipse inşallahPeki ilk transferiniz mi tuttu nasıl oldu