İstanbul’da tüp bebek için doktor önerisi

Merhaba ,halkalıda kendi muayenehanesi var Fuat Eserol ,işlemleri Beşiktaş Liv de yapıyor . 5 haftalık hamileyim,muayene ücretide makul 2000 lira.

Bu ay oraya baslıyorum reglmi bekliyoruz fiyat olarak orayı tercih etmek zorundayım internette pek bi bilgi bulamadım sizin süreciniz nasıl geçti anlatır mısınız lütfen
Hayırlı olsun süreciniz ben raporlu olarak başladım oraya daha öncesi de gitmek istediğim bir dr’du ama bu zamana nasipmiş hızlı ilerledi benim sürecim ama ekipte dr da çok iyi diyebilirim

Hayırlı olsun süreciniz ben raporlu olarak başladım oraya daha öncesi de gitmek istediğim bir dr’du ama bu zamana nasipmiş hızlı ilerledi benim sürecim ama ekipte dr da çok iyi diyebilirim
Merhaba raporu nasıl aldınız nereden aldınız ben de almak istiyorum ama Zeynep Kamile gittim ve artık dışarıya rapor vermediklerini söylediler

Merhaba raporu nasıl aldınız nereden aldınız ben de almak istiyorum ama Zeynep Kamile gittim ve artık dışarıya rapor vermediklerini söylediler
Benim çapada iki tüp bebek geçmişim oldu ve iyi sonuç alamadım sonra oradan raporumu almak için çok uğraştım halbuki hastane deneme geçmişin varsa zaten kendisi rapor çıkarıp 1 saate elime veriyormuş sonradan öğrendim ve biraz zaman aşımım vardı benim bi tanıdık dr önerisi ile gittim sağolasınlar çokta yardımcı oldular
Peki ilk transferiniz mi tuttu nasıl oldu
Evet canım elhamdulillah ilk denememde tuttu çift istedim ben transfer ama biri tuttu sağlıklı sıhhatli bi kızım ar şimdi geride bir embriyom kaldı o da ne zaman nasipse inşallah

Back
X