Istanbulda tül-perde nereden alinir?

KibeleEbru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
4
0
33
Merhaba arkadaslar,

önümüzdeki ay dügünüm var ve bu aralar tül-perde arayisindayiz. evimiz istanbul-kagithanede ama sakaryada yasadigim icin istanbulda iyi tülcü nerden bulunur bilmiyorum. Eminünunde birsürü varmis ama hangisini önerirsiniz?
yardimci olursaniz cok sevinirim. Cumartesi istanbula gidip bakacagim. Bir öneriniz olursa bekliyorum:)

Burdan tekrar ne buldugumu paylasacagim.

görüsmek üzere..

Eminönünde her türlü perdeyi bulabilirsin ,hatta Han var:) Perdeciler Hanı :) Eminönü Meydandan Sultanhamam 'a doğru çıkacaksın arası fazla yok 150-200 mt MısırÇarşısı'na . Eğer handa bulamazsan zevkine uygun Kürkçü Han var O da Sultanhamam'dan 50 veya 100 mt yukarısında. Ben şu an kendi genç odama ve misafir odasına sepette görüp beğendiğim perdelerden kullanıyorum . annem mekanizmalı ürünler sevmediği için Cuk oturdu diyebilirim . Kendi odam tülü ve perdesi 65 tl 'ye mal oldu , cillop gibi :)

eğer istanbulda perde yaptıracaksan çok köklü eski bir perde firması var adı perde merkezi istanbulda ümraniye ve üsküdarda hizmet vermekteler üsküdardan kastım libadiye bulgurlu çamlıca filan
siteside var burdan ulaşabilirsiniz tavsiye ederim http://perdemerkezi.istanbul/
perdemerkezi_2.jpg

X