İstanbul'da temizlik parası

Picecake

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
73
87
18
45
Arkadaşlar iyi geceler. Bir sorum var, temizlikçi bir bayanla anlaştık pazartesi bana temizliğe gelecek yanlız! 2 gün üst üste yanı sabah 10 akşam altıya kadar. Ve bende ona yardım edeceğim, bu arada evim 120 metre kare, benden istediği fiyat 2 günlüğüne 300 lira sizce bu rakam fazla değil mi,bende yardım ediyorken?

Bana sabah 7 de gelip 6 ya kadar is yapiyor150 tl.10 niye ?yardim etmiyorum ben bebegim var .cok gibi geldi bana

Bana sabah 7 de gelip 6 ya kadar is yapiyor150 tl.10 niye ?yardim etmiyorum ben bebegim var .cok gibi geldi bana
Ben yardımda ediyorum en azından bunuda göze alaraktan makul bir fiyat söyliye bilirdi. Mesela dolapların içini hepsini ben yaptım ve sildim koltukları beraber sildik. Perdeleri ben astım

Ben yardımda ediyorum en azından bunuda göze alaraktan makul bir fiyat söyliye bilirdi. Mesela dolapların içini hepsini ben yaptım ve sildim koltukları beraber sildik. Perdeleri ben astım
Geçen iki ay önce aldığımda bunları yani koltuk silmeyi beraber yaptık perdeleri ben astım dolapların içini hep ben temizledim o Zaman iki yüz almıştı şimdi ise benden 300 lira istiyor ve yardım edeceğimi söylediğim halde,

Uygun bulmuşsun kimse söyle bana da gelsin:)))

Sizin yardim edip etmemeniz kadin icin birsey ifade etmez. Kadin 9da gelip 6da giderse, yetisecek isler bellidir. Siz yardim ederseniz, daha cok iş çıkmış olur

Back
X