İstanbul'da tavsiye edeceğiniz Fiziktedavi Doktoru veya Fiziktedavi Merkezi Acil

Olala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.464
17
46
İstanbul'da işinin ehli bir fizik tedavi doktoru, veya güzel bir fiziktedavi merkezi arıyorum..

Kızlar bana yardımcı olun lüften ayakta hafif uyuşmalar da başladı kısa sürede ameliyatlık olmaktan çoook korkuyorum...bilmiyorumkismile

Arkadaşlar hiç cevap gelmemiş daha önce ama bize de Anadolu Yakası'nda fizik tedavi merkezi tavsiyesi gerekiyor.

Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde fizik tedavi görenler var mı? Tavsiye eder misiniz? Kolay sıra gelir mi acaba?

Merhaba .Gecmiş olsun.Ben Nişantaşında topuk ağrımdan yürümekte güçlük cekiyordum.Dr.Vildan Çerciye gittim. Çok tecrübeli bir doktor.Alman Hastanesinin fizik tedavi bölümünü kurmuş.Bir haftadır arka baldırlarım ağrıyor,gene gidicem.Fizik tedavi cihazları ve masajla tedavi yapıyor.:KK5:

***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için kısmen silinmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sağol cnm not ettim.. ama sanırım özel muaynehane bütçem yetmez şu an.. bazı merkezlere sgk katılım payı oluyo burası öyle değil di mi??

Dr. Tuna Başdaş

***Bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için kısmen silinmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigorta ve devlet hastanelerinin fizik tedavi merkezleri var.
Masajlarlar, ısı ve egzersizlerle yatarak tedavi yapıyorlar.

merhabalar sıcakla, ilaçla geçicek şeyler değil bunlar. bunlar geçici şeyler. ordaki sorunun düzeltilmesi gerekir. ben fizyoterapistim. özelden bana ulaşabilirsiniz geçmiş olsun

Arkadaşlar hiç cevap gelmemiş daha önce ama bize de Anadolu Yakası'nda fizik tedavi merkezi tavsiyesi gerekiyor.

Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde fizik tedavi görenler var mı? Tavsiye eder misiniz? Kolay sıra gelir mi acaba?

istanbulfiziktedavi merkezi erenköyde tavsiye ederim.

X