İstanbul’da tavsiye edeceğiniz doğum yapılabilecek ve en iyi Kadın doğum doktorlarının olduğu hastaneler var mı ?

sessizgemi10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2024
9
6
Herkese merhaba :)
20 haftalık hamileyim İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum. Şu ana kadar yaşadığım ilçede 3 hastane ziyaretim oldu. Hala hangi doktora gideceğime karar veremedim. Doktor iyi olsa hastaneyi beğenemiyorum ya da son çıkan haberlerden ötürü güvenemiyorum. İnternetten de net bilgiye ulaşamıyorum. O yüzden sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. Artık az zaman kaldı o yüzden tek bir doktor tercihi yapıp doğum anıma kadar onunla devam etmek istiyorum. Yaşamış olduğunuz süreçleri ve deneyimlerinizi merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

ensar hastanesı nerede ben avicennaya gıdıyorum ama küçük hatsane bahceli evler medipolu ck oneren avr cevremden evıme uzak ama ppraya bakcam bende neja ülker işinde cok ıyıymıs

2 sene önce doğum yaptım ben. Doktorumu bekarlığımdan beri sosyal medyadan takip ediyordum hamileliğimde ona gitmek kısmet oldu. Alanında uzman aşırı ilgili bütün hamilelik ve doğum sürecini sıfır stresle bitirdik beraber. Aklıma takılan hiçbir şey olmuyordu muayenelerde. Canı gönülden tavsiye ederim.
Avrupa yakasında Bağcılar/ Güneşli de kendi kliniği var . Adı Eray Balcan Instagram üzerinden bakabilirsin. Anlaşmalı olduğu hastaneler var oralarda doğum yaptırıyor bir konuşabilirsin gidebileceğin sayılı doktorlardan biridir. Muayene ücretleri de öyle çok uçuk değil. Şahane bir ekipler asistanından hemşiresine kadar. Sağlıkla al kucağına inşallah

Hastane doktoru değil ancal uğur kal’ı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…