arkadaşlar istanbulda devlet hastanesi olarak tavsiye edebileceğiniz yada özel tüp bebek merkezleri hakkında bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.bu iş için istanbula özel olarak gidecem fiyatları ve sonuç aldğınız hastaneler nerelerdir bilgi verirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.
canım hamileliğin hayırlı olsun nuri bey den kimisi çok memnun kimisi değil sizde sorun neydi yaşını öğrenebilirmiyim.ordan başka denemen varmıydı.merhaba
Öncelikle hayırlısıyla en kısa zaman içinde sağlıkla bebeginize kavuşursunuz insallah. Ben Florence Ferti Centre'da 3 kez tup bebek uygulaması yaptırdım. 1 kimyasal gebelik ve 1 dusuk yasadım. 3. denemem de cok sukur hamile kaldım. Doktorum Nuri Delikara. Doktoruma ekibine ve hastaneye guvenim sonsuz.. 3 tup bebek tedavimde de baska bir hastaneye ya da doktora gitmeyi dusunmedim..Size onerebilecegim tek sey hangi merkez ve doktoru secerseniz secin doktorunuza guvenmeniz..Fiyat acısından da uygun oldugunu dusunuyorum..
arkadaşlar istanbulda devlet hastanesi olarak tavsiye edebileceğiniz yada özel tüp bebek merkezleri hakkında bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.bu iş için istanbula özel olarak gidecem fiyatları ve sonuç aldğınız hastaneler nerelerdir bilgi verirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?