• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Istanbulda tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi

jalem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
46
1
16
Kastamonu
arkadaşlar istanbulda devlet hastanesi olarak tavsiye edebileceğiniz yada özel tüp bebek merkezleri hakkında bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.bu iş için istanbula özel olarak gidecem fiyatları ve sonuç aldğınız hastaneler nerelerdir bilgi verirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

arkadaşlar istanbulda devlet hastanesi olarak tavsiye edebileceğiniz yada özel tüp bebek merkezleri hakkında bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz.bu iş için istanbula özel olarak gidecem fiyatları ve sonuç aldğınız hastaneler nerelerdir bilgi verirseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

merhaba
Öncelikle hayırlısıyla en kısa zaman içinde sağlıkla bebeginize kavuşursunuz insallah. Ben Florence Ferti Centre'da 3 kez tup bebek uygulaması yaptırdım. 1 kimyasal gebelik ve 1 dusuk yasadım. 3. denemem de cok sukur hamile kaldım. Doktorum Nuri Delikara. Doktoruma ekibine ve hastaneye guvenim sonsuz.. 3 tup bebek tedavimde de baska bir hastaneye ya da doktora gitmeyi dusunmedim..Size onerebilecegim tek sey hangi merkez ve doktoru secerseniz secin doktorunuza guvenmeniz..Fiyat acısından da uygun oldugunu dusunuyorum..

merhaba, ben de istanbulda tüp bebek merkezi aradım bir süre. çoğu yeri gezdim, eurofertilde tedavi yaptırıyorum şimdi. doktorları özellikle çok iyi, laboratuvarları da öyle. sana tavsiyem arkadaşımızın dediği gibi doktorunu iyi seçmen, hem bilgili hem de senin anne olma isteğine saygılı olsun. seni müşteri gibi görmesin. bir de seçtiğin yerin laboratuvarı gerçkten iyi olmalı, ve tüp bebek merkezi olmalı. hani sadece tüp bebek işi yapan bir yer bana daha iyi gibi geliyor hep. eurofertile ben ve birçok tanıdığım gittiğinden tavsiye ederim, fiyatı da yaptıracağın tedaviye göre değişiyor, zaten kolaylık yapıyorlar. ama tüp bebek fiyatı aşağı yukarı her yerde aynı, sakın ucuz diyen yerlere kanma, ekstra masraf çıkartıyorlar sonra. en baştan hepsini sor :)

Alman hastanesine yaptırmayın derim. tam bir ticarethane. doktorumuzu arayamıyoruz bile. mesaj atmamızı söylüyor. 3 deneme sonuç sıfır.

Allah kolaylık versin Jalem.

bende aynı sekilde bu yola yeni basladım. Bende Türkiye'nin her yerinde tavsiye edilebilecek doktor ve hastane arıyorum. simdilik ASM (anadolu saglık merkezi) tavsiye etti bir tanıdık. onu arastırıyorum su anda. mail attım aslında ASM ye fakat henüz yanıt alamadım. bilgilerini sende paylasırsan sevinirim... İnsallah sonuca ulasırsın..

ben florence nightingale kadiköy de ferticenter ı ve doktoru nuri delikara yı tavsiye ederim.çok ilgili ve başarılı bir doktor.ekip olarakta çok güleryüzlüler.

ben eurofertilden çok memnundum canım.
ama önemli olan senin gidip görmen ve konuşman. hem böylece sana ve bebeğine mi yoksa ödeyeceğin paraya mı önem veriyorlar anlaşılır.

merhaba
Öncelikle hayırlısıyla en kısa zaman içinde sağlıkla bebeginize kavuşursunuz insallah. Ben Florence Ferti Centre'da 3 kez tup bebek uygulaması yaptırdım. 1 kimyasal gebelik ve 1 dusuk yasadım. 3. denemem de cok sukur hamile kaldım. Doktorum Nuri Delikara. Doktoruma ekibine ve hastaneye guvenim sonsuz.. 3 tup bebek tedavimde de baska bir hastaneye ya da doktora gitmeyi dusunmedim..Size onerebilecegim tek sey hangi merkez ve doktoru secerseniz secin doktorunuza guvenmeniz..Fiyat acısından da uygun oldugunu dusunuyorum..
canım hamileliğin hayırlı olsun nuri bey den kimisi çok memnun kimisi değil sizde sorun neydi yaşını öğrenebilirmiyim.ordan başka denemen varmıydı.

Ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm canım. Orası bence cok iyi ama yine de senin gidip görmmen konusman lazım tabi. Fikir edinebilmek için bu şart.
Aret Kamar'dı benim doktorum. Onunla bi ön görüşme yapmalısın bence.
Hayırlısı.

Ben İstanbul tüp bebek merkezini tavsiye ederim canım.
Fiyatlar konusunda gidip gorusmen lazım snaırım. Degişiyor cunku.
Yerleri Taksim/Gümüşsuyunda.

Kızlar ben Bahçeci Fulyayı tavsiye ederim. orda tedavi gördüm ve ilk denemede hamile kaldım Allah razı olsun tüm ekipten

arkadaşlar bende Bahçeci kliniğini öneririm.. dün hamile olduğumu öğrendim Allah tüm ekipten ve doktorum Güvenç beyden razı olsun. Onlar sayesinde anne olcam inşallahhh :)))

Back