Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiİstanbul'da süt bağışı yapabilirim.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İstanbul da Anadolu yakasında annemin dondurucusunda, Avrupa yakasında benim dondurucumda çok sayıda anne sütü var. İsteyene bagislayabilirim. 60 70 80 ml.lik poşetler. (Dini konuda akıl verilmemesini rica ediyorum) . Kanser hastaları da talep edebilir. Oğlum 16 Kasım'da dogdu.sütleri 22 kasımdan itibaren biriktirdim. Alkol sigara hiç kullanmadım. Sağlıklı besleniyorum . Bir hastalığım yok. Bu kadar süt ü atmak istemiyorum.
Keşke benim aklıma da gelseydi boyle bir konu açmak çok sevindim umarım ihtiyacı olan insanlar bulunabilir benimde okadar cok kalmisti ki dondurucuda anne sütünden yoğurt yapmıştım
yanlış analamayan beni lütfen kesinlikle dini boyutuna takilarak soylemiyorum ama bu süt bagisinin belirli kurallari var ve bu sekilde dagitim yapmak yasak diye biliyorum. başınızın derde girmesini istemem.
Sadece naçizane bir önerim var. Onkoloji hastalarının yakınlarının paylaşımlar yaptığı gruplar oluyor. Oralardan ağır hastası olan kişilere toplu halde özel mesaj gönderebilirsiniz belki
Dini konuda akıl verilmemesi bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef. Konuya bildirimle davet edildiğimden geldim. Yaptığınızı halis bir niyetle yapıyorsunuz belli ama doğru değil bana göre.
Kanser denilince aklıma rahmetli babam geliyor.Anne sütü çok aramıştık bulamamıştık. Anne sütü kanser hastalarına ve eşek sütü o kadar şifa ki.Rabbimin mucizesi.Allah sizden razı olsun. Çok güzel düşünmüşsünüz.Allahım yolunuza taş koymasın inşAllah
Çok halis bir niyetle paylasiyorsunz maşaAllah. Bildirim geldi diye düşüncemi diyeyim. Yarın öburgun cocgunz süt kardeşleriyle evlenirde çocukları sağlıksız olursa, dini boyut gerçeği değişmeyecek. Verdiğiniz kişilerin bilgilerini alın süt kardeşlerini çocuk bilsin naçizane önerim. Bu önemsenmeyecek bir bağ deyil
Çok halis bir niyetle paylasiyorsunz maşaAllah. Bildirim geldi diye düşüncemi diyeyim. Yarın öburgun cocgunz süt kardeşleriyle evlenirde çocukları sağlıksız olursa, dini boyut gerçeği değişmeyecek. Verdiğiniz kişilerin bilgilerini alın süt kardeşlerini çocuk bilsin naçizane önerim. Bu önemsenmeyecek bir bağ deyil