• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da sadece özel hastanelerde mi psikolog var?

Narkissos

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
277
244
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Bugün psikologdan randevu almak için randevu hattını aradım.Bana devlet hastanelerinde psikolog olmadığını,onun yerine psikiyatr olduğunu ve ilaçla tedavi yaptıklarını söyledi.
Zaten psikiyatrın ilaçla tedavi yaptığını biliyorum.Ama devlet hastanelerinde gerçekten psikolog yok mu?Sadece özel hastanelerde varmış,öyle dedi.Doğru mu?Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün psikologdan randevu almak için randevu hattını aradım.Bana devlet hastanelerinde psikolog olmadığını,onun yerine psikiyatr olduğunu ve ilaçla tedavi yaptıklarını söyledi.
Zaten psikiyatrın ilaçla tedavi yaptığını biliyorum.Ama devlet hastanelerinde gerçekten psikolog yok mu?Sadece özel hastanelerde varmış,öyle dedi.Doğru mu?Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Devlet hastanelerinde de psikolog var. Bir tanıdığım Erenköyde mesela.

evet bunu bende merak ediyorum..psikiyatr a değil psikolaga ihtiyacım var ama randevu sisteminde bulamıyorum..istanbul'da olanlar yardımcı olabilir mi?mesela bu erenköy'deki psikolog nasıl randevu alabiliriz? :31:

Merhaba arkadaşlar.

Devlette var ama soyle.once psikiyatriden randevu aliyotsunuz.sikintiniz psikologlyksa ona yonlendiriyor.ben mesela girtigimde ilac kullanmak istemiyorum demistim psikologa gondeemisti beni.

Devlette var ama soyle.once psikiyatriden randevu aliyotsunuz.sikintiniz psikologlyksa ona yonlendiriyor.ben mesela girtigimde ilac kullanmak istemiyorum demistim psikologa gondeemisti beni.

Öncelikle çok teşekkür ederim...Ben de karar verdim,psikiyatra gidip ilaç kullanmak istemediğimi söyleyeceğim.Zaten bugün psikiyatrdan randevu aldım,umarım o da beni psikologa yönlendirir.

Back