Bebek Beslenmesi İstanbul'da pedagog tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
42
İstanbul
Oğlumun uyku düzeni iyice bozuldu. Gece sabaha kadar uyumuyor, uyumamak için direniyor sabah oldu mu öğlene kadar uyuyor. Yeri geldi gündüz hiç uyutmadım fayda etmedi. Ben günde 1-2 saatlik bölük pörçük uykularla yaşıyorum. İşyerinde ölü gibiyim. Artık bir uzmana danışmaya karar verdim. İstanbul'da iyi bir pedagog arıyorum. Varsa önerileriniz paylaşın lütfen. Çünkü pedagoglar hakkındaki genel izlenimim "teoride güzel ama uygulamada imkansız" şeylerden bahsetmeleri. Gerçekçi pedagog tavsiyelerine açığım.

sh sh bende çok istiyorum bi pedagog çünkü oğlum 2 5 yaşında neredeyse ama acayip şiddete eğilimli herkesi ısırıyor vuruyor kimse bile gelmiyor bize artık

ben de pedagoga götürmek istiyorum hatta acilen götürmeyi düşünüyoruz. çünkü 2 yaş sendromunu çok şiddetli yaşıyoruz biz. öyle agresif öyle inatçı ki... daha bu akşam yatağına yatırmak için resmen bir savaş verdik. nasıl ağlayıp çırpındığını tarif etmem imkansız. ağlarken kapıyı üstüne kapatıp çıktık odasından her konuda böyle...nasıl davranmamız gerektiğini kestiremiyoruz. pedagog araştırması yaptım 2-3 isimden sıkça bahsediliyor. ama sizlerin de öneriniz olursa ben götürdüm çok memnunum dediğiniz isimler varsa yazarsanız çok memnun olurum. teşekkürler

Biz oğlumun davranış problemleri ile ilgili pedagog, çocuk psikoloğu özlem tokgöz'e gittik. Çok da memnun kaldık, herkese tavsiye ederim, yeri anadolu yakası , kartal da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…