How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İstanbul'da özel üniversitede %50 burslu okuyup burs alınabilir mi?

saatbirbes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3
0
1
İstanbul
Merhaba ben İstanbul'da vakıf üniversitesinde %50 burslu okuyorum2. sınıfa geçtim özel kurumlardan burs almak istiyorum ama bu bursu alırsam eğer okulda arkadaş ortamında vs. anlaşılır mı ? yani alacagım kurum reklam yapar mı? hem bildiğiniz yerler yarsa link yollayabilir misin? :):):)

Son düzenleme:
Merhaba ben İstanbul'da vakıf üniversitesinde %50 burslu okuyorum2. sınıfa geçtim özel kurumlardan burs almak istiyorum ama bu bursu alırsam eğer okulda arkadaş ortamında vs. anlaşılır mı ? yani alacagım kurum reklam yapar mı? hem bildiğiniz yerler yarsa link yollayabilir misin? :):):)

Özel kurumların burs koşulları gerçekten çok yüksek haliyle ciddi anlamda yüksek GNO arıyorlar, onun dışında Burs bilgisi hiçbirşekilde anlaşılmaz, ben mesela KYK bursu alıyorum ve bu sadece benim ile kyk arasında olan birşey :), yine istersen direk olarak okulundaki öğrenci işlerinden dilekçe yazıp ihtiyaç bursu başvurusunda bulunup yıllık ücretinden indirim sağlayabilirsin.

Back