İstanbulda Özel hastane doğum paketleri

kurrrabiye

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
51
16
33
Merhaba, daha 4 haftalik filan hamileyim. Doktorum göztepe medicalparkta. Medicalparkın da doğum paket ücretleri 95 bin. Bu paketi alan var mı? Alırken nelere dikkat edeceğiz? Bilen, tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler 🌿

Ben silivri medicalparkta doğum yaptım. Çok memnun kalmıştım. Bir de doğumdan önce gidip görüşmüştüm. Baştan beri bu hastanede takipteyim vs diye. Direk fiyatını düşürmüşlerdi. Silivri de doğumdan sonra yenidoğan cekimi de var mesela. Fotoğrafçı geliyor odaya. Hem bebeğin fotoğrafını, hem aile fotoğraflarını cekiyor. Dijitallerin hepsini alıyorsun. O bebeğin tek fotoğraflarından birini de kanvas tablo yapıyor. Doğum saati, kilosu, boyu falan yazıyor orada da vardır belki. Bir git konuş. Doğum paketiyle ilgili bilgi almak istiyorum de. Sonrasında da fiyat için konus

Merhabalar, bende 6 haftalık hamileyim geçtiğimiz hafta paket satın aldım. Göztepe Medicalpark'ta doktorum vardı fakat Ataşehir Medicalpark'ta açılış sebebiyle kampanya varmış 55 bin. İçerik çok ufak bir kaç fark dışında aynı zaten süreçteki tüm ihtiyaç mevcut pakette. Belki işinize yarar yardımcı olur diye paylaşayım istedim. 🙏

X