• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları İstanbul'da Özel Ders Çok Uygun Fiyata

melek555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
55
0
36
İstanbul
İlköğretim 1 2 3 4 ve 5. sınıflara SINIF ÖĞRETMENİNDEN özel ders verilir. Emin olun farkedilir bir değişim göreceksiniz.

Değerli Veliler amacım vaktinizi almak değil ama sadece bir kaç bir şey söylemek istiyorum. Günümüzde bir çok çocuk dersaneye yada özel etüt merkezlerine ders almaya gönderiliyor. Farkı yokmu var elbete. Ama fark sadece bir kaç dökümandan ibaret. Toplu olarak eğitim verilen yerde öğrenebilen çocuk zaten okulda da öğrenir. Buda dikkat öekmek istedigim birebir dersin önemi. Çocuk dersi dinlemiyor, her istediğini soramıyor, istediği dersi istediği konuyu göremiyor. eee hani nerde o tonlarca para yatırılan dersane ve etüt merkezleri. Ben veya bir başkası hiç farketmez eğer imkanınız varsa böyle bir yere göndermektense çocuğunuza birebir ders aldırın. Ders dinlememezlik yapamayacak çünkü dinleyen bir tek o olacak, gerekli gereksiz her konuyu değil anlamadığı konuyu bir daha dinleme imkanı bulacak. Bu açıklamayı şu yüzden yapıyorum. Çevremde bir kaç tanıdığım var ve çocuklarını kimi özel kurslara, kimi okul kurslarına, kimi dersanelere gönderiyor. Ayda verdikleri para cabası. Aynı paraya özel ders verdirme fikri çok uzak kalıyor. Neden mi? Orada kazanan ders veren koca bir kurum dersane adı var, siz nesiniz sadece bir öğretmen :D Ya gözünüzü seveyim orda ders anlatan öğretmen değil mi? 40 öğrencinin arasında öğrenemeyen çocuk 20 öğrencinin arasında mı öğrenecek? Sadece düşünün anlattıklarımı. Herkese iyi geceler...

Back