Incirliden yenikapiya giden metroya binip, yenikapida haciosman metrosuna aktarma yapmaniz gerekli. Orada da Osmanbey duraginda inersiniz.Arkadaşlar ben bahcelievlerde incirli tarafinda oturuyorum yarin sisli osmanbey metro duragi tarafina gitmem gerek eger metroya binersem aktarma yapar mıyım yada metrobusle de ayni yere gidbilir miyim? Eger metroda aktarma varsa hangi durakta var vb. yazarsaniz sevinirim tesekkurleer
Incirli yenikapi metrosu yok o yapim asamasindaIncirliden yenikapiya giden metroya binip, yenikapida haciosman metrosuna aktarma yapmaniz gerekli. Orada da Osmanbey duraginda inersiniz.
Yahu incirliden yenikapiya su an metro yok uydurmus onu :d insaa edilecek yani o hat daha :dAyy hangisini yapsamkii
Siz daha önce kullandınız mı bu güzergahıIncirliden yenikapiya giden metroya binip, yenikapida haciosman metrosuna aktarma yapmaniz gerekli. Orada da Osmanbey duraginda inersiniz.
Metrobüs ile mecidiyekoy de inip oradan metro ile Osmanbey e gecebilirsin..Arkadaşlar ben bahcelievlerde incirli tarafinda oturuyorum yarin sisli osmanbey metro duragi tarafina gitmem gerek eger metroya binersem aktarma yapar mıyım yada metrobusle de ayni yere gidbilir miyim? Eger metroda aktarma varsa hangi durakta var vb. yazarsaniz sevinirim tesekkurleer
Havalimanı aksaray metrosuna binip yeni kapıda inin ve ordan taksim Osmanbey metrosuna aktarma yapın rahat olur metrobüs varmı onu bilmiyorum
Ya niye guzergah uydurup insanlari yaniltiyosunuz ya yenikapiya gitmiyo o hat o 2018 bitisli bi projeHavalimanı aksaray metrosuna binip yeni kapıda inin ve ordan taksim Osmanbey metrosuna aktarma yapın rahat olur metrobüs varmı onu bilmiyorum
Ya niye guzergah uydurup insanlari yaniltiyosunuz ya yenikapiya gitmiyo o hat o 2018 bitisli bi proje
Yıl 2020 falan olduda biz mi geride kaldık anlamadım..
Evet kullandım. Tarif ettiğiniz yolla benim onerdigim yol asagi yukari ayni sure zaten.Siz daha önce kullandınız mı bu güzergahı
Iyi misiniz? Aksaray metrosundan yani havalimani metrosundan bahsediyorum. Hergun kullandigim, sirinevlerden binip yenikapida indigim metro. 9 kasim 2014 te yenikapi baglantisi acildi. Incirliden binip direk yenikapiya ulasabiliyorsunuz.Yahu incirliden yenikapiya su an metro yok uydurmus onu :d insaa edilecek yani o hat daha :d
Hayır yenikapı - havaalanı metrosu açıkIncirli yenikapi metrosu yok o yapim asamasinda