İstanbulda oturanlar acil yardım edebilirmi??

luckky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
6
1
Arkadaşlar ben bahcelievlerde incirli tarafinda oturuyorum yarin sisli osmanbey metro duragi tarafina gitmem gerek eger metroya binersem aktarma yapar mıyım yada metrobusle de ayni yere gidbilir miyim? Eger metroda aktarma varsa hangi durakta var vb. yazarsaniz sevinirim tesekkurleer

Incirliden yenikapiya giden metroya binip, yenikapida haciosman metrosuna aktarma yapmaniz gerekli. Orada da Osmanbey duraginda inersiniz.

Havalimanı aksaray metrosuna binip yeni kapıda inin ve ordan taksim Osmanbey metrosuna aktarma yapın rahat olur metrobüs varmı onu bilmiyorum

Metrobus. Mecidiyekoyden osmanbey metrosu daha mantikli. Metroda bir durak mi iki durak mi ne gitcen oyle cok degil tam hatirlayamadim simdi

Metrobüs ile mecidiyekoy de inip oradan metro ile Osmanbey e gecebilirsin..

Havalimanı aksaray metrosuna binip yeni kapıda inin ve ordan taksim Osmanbey metrosuna aktarma yapın rahat olur metrobüs varmı onu bilmiyorum

O kadar bindim o hat Yenikapı durağında geçmiyor. Yani en azından henüz; )
Ben mi yanlış biliyorum.
Metrobüs ile mecidiyekoy ordan metro ile Osmanbey arkadaşım bizzat gittim. Emin olabilirsin..

Yahu incirliden yenikapiya su an metro yok uydurmus onu :d insaa edilecek yani o hat daha :d
Iyi misiniz? Aksaray metrosundan yani havalimani metrosundan bahsediyorum. Hergun kullandigim, sirinevlerden binip yenikapida indigim metro. 9 kasim 2014 te yenikapi baglantisi acildi. Incirliden binip direk yenikapiya ulasabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…