- Konu Sahibi umutlukelebek
-
Inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor bir bekleyismis. Yarın arayacaklar şimdiden ölüyorum heyecandan nasıl uyuyacaksamayy hadi inaşşah güzel sonuçlar elde edersiniz yaa.. Çok uğraştırıcı maddi madevi.. emeklerinizin karşılığını alırısnız inşalalh
Evet ben ilk yaptıracağım. Merional bana aşılamada vermişti dr. kulalndım. ana güzel birşey biliyor musun ben burda okuduum kadarıyla bir kadın işte hangi merkez hatırlamıyorum tüp bebek tedavisinde yumurtaları olgunlaşıyor toplama zamanında dr demişki işte 5 yumurta varsa 2 si çatlamış zaten alamadık. ona da erken çatlamaması için iğne vermemişler bu güzel sende güzel ilerliyor tedavi inaşşah sonuda güzel olur. bırudan yaz bana olur mu . Benim pıhtılaşma testlrim var. Bütün testlerim var aslında ama belki der zaman aşımı olmuş yeniden alalım.bilmiyorum inatçı mi aslında güzel büyüyorlar dedi 225 gonal f ve merinol kullandım. Sonra olgunlasanlar çatlamasın diye yeni iğneler sonra da catlasın diye iğneler şimdi de tutunsun diye iğneler verdi. Vitamine takviyeye gerek yok dedi diğer değerlerime iyi dediği için mi vermedi açıkçası bilmiyorum onu. Aa onu unuttum bir de kan tahlilleri istiyor hemogram pıhtılaşma falan için. Sizin ilk mi olacak tüp bebek
Senin de mi bir bebeğin var maşalalh benim de bir oğlum var 6 yaşında. kardeş istiyoruzInşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor bir bekleyismis. Yarın arayacaklar şimdiden ölüyorum heyecandan nasıl uyuyacaksam1 tane olsun benim olsun kızıma kardeş olsun inşallah
Gidisat konusunda bence de bir sıkıntı yok ama keşke biraz daha detaylı bilgi verseEvet ben ilk yaptıracağım. Merional bana aşılamada vermişti dr. kulalndım. ana güzel birşey biliyor musun ben burda okuduum kadarıyla bir kadın işte hangi merkez hatırlamıyorum tüp bebek tedavisinde yumurtaları olgunlaşıyor toplama zamanında dr demişki işte 5 yumurta varsa 2 si çatlamış zaten alamadık. ona da erken çatlamaması için iğne vermemişler bu güzel sende güzel ilerliyor tedavi inaşşah sonuda güzel olur. bırudan yaz bana olur mu . Benim pıhtılaşma testlrim var. Bütün testlerim var aslında ama belki der zaman aşımı olmuş yeniden alalım.
Çok şükür 5 yasinda bi kızım var kardeş istiyoruz. Allah bağışlasın oğlunuzu da.Senin de mi bir bebeğin var maşalalh benim de bir oğlum var 6 yaşında. kardeş istiyoruz
Son durumunuz nasıl fertijin den memnun kaldınjz mı?yakınımın tavsiyesiyle Fertijin'de başladık. Tedavimiz güzel ilerliyor, şükrediyorum, güzel, hayırlı sonuçlanacağına inanıyorum
Çok memnunum şuanda gebelik takibi için devam ediyorum, Seval Taşdemir kadar işini özenle, titizlikle yapan bir doktor daha tanımadım. Ekibi de çok profesyonel ve güleryüzlü. Ben negatif, kasıntı tiplere katlanamadığım için ilaç gibi geldi, isteyerek gidip geliyorum şuanda üçüncü trimestırın son demlerindeyim :)) Özellikle bu son hafta sonu ağrılar başladı, arada bir doğum sancısı mı diyorum ama doğum sancısı böyle bir şey değil diyor annem hemen :)) İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım dualarınızı esirgemeyinSon durumunuz nasıl fertijin den memnun kaldınjz mı?
Bende Seval hocanın eski ekibinden bi doktor ile devam ettim. ama 2 kere negatif aldım.Çok memnunum şuanda gebelik takibi için devam ediyorum, Seval Taşdemir kadar işini özenle, titizlikle yapan bir doktor daha tanımadım. Ekibi de çok profesyonel ve güleryüzlü. Ben negatif, kasıntı tiplere katlanamadığım için ilaç gibi geldi, isteyerek gidip geliyorum şuanda üçüncü trimestırın son demlerindeyim :)) Özellikle bu son hafta sonu ağrılar başladı, arada bir doğum sancısı mı diyorum ama doğum sancısı böyle bir şey değil diyor annem hemen :)) İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım dualarınızı esirgemeyin
Bende Ozan bey'gidiyorum,tabi düşük olduAret kamar hocayı tavsiye ediyorum bende onda tüp bebek tedavisi gördüm şuan gebelik takibimi de onda yaptırıyoruz
Üzülmeyin sağlıklı olmayan emriyoları vücut atıyormuş ilk aylarda, sizin ki kaç aylıktı??Bende Ozan bey'gidiyorum,tabi düşük oldu
Hayrlısı bile diyemiyorum artık ,ilki 8 , ikiside 6 haftalıktıÜzülmeyin sağlıklı olmayan emriyoları vücut atıyormuş ilk aylarda, sizin ki kaç aylıktı??
Genetik test yapıyorlarmış tekrarlayan düşüklerde yapıldı mı size??Hayrlısı bile diyemiyorum artık ,ilki 8 , ikiside 6 haftalıktı
Kızlar daha önce buradaki yorumları çok okudum şimdi üyelik yapıp kendi derdime de cevap veren birilerini bulurum umudu taşıyorum .
27 yaşındayım 2 yıldır evliyim . Son 8 aydır çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz . zaman geçmesine rağmen gebe kalamayınca doktora gittim . AMH hormonum yani yumurta rezervim 1.11çıktı. Doktor direk tüp bebek tedavisi yapılacak dedi .
şimdi yana yakıla merkez arıyorum . Kendim araştırmaya çalıştım .Her doktor şüpheli . Zaten zor bi süreç olacak bu . Yok mu şöyle etik değerlere inanan vicdanlı tüp bebek alanında uzman bir doktor(( zamanla yarışıyorum resmen . Lütfen birileri sesimi duysun . Kendi doktor ve tüp bebek merkezleri tecrübelerinizi yazarsanız çok yardımcı olursunuz .
araştırdıkça umutsuz oluyorum ticarethane ve reklam gibi hersey , güvenemiyorum hiçbirine ... lütfen yardım edin
Bahçeci tüp bebek merkezi , Bülent tıraşçı, seval Taşdemir , memorial ,
Sağol canım benim Allah kabul etsin, doktor kalan embriyoları çözüp genetine bakacak,gidip görüşemedim henüz doktorla, eşimede banada yapıldı pıhtılaşma çıkmıstı geçen yıl canımGenetik test yapıyorlarmış tekrarlayan düşüklerde yapıldı mı size??
Rabbim tez zaman sorun neyse çözülür kucağınızı doldursun kardeşim. Oruç tutamıyorum ama ramazan hürmetine kabul olur inşallah duam. Moral bozmayın Allahın hazi
nesi geniş...S
Aret kamar hocayı tavsiye ediyorum bende onda tüp bebek tedavisi gördüm şuan gebelik takibimi de onda yaptırıyoruz
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Yumurta toplama aşamadında hangi ilaçları veriyor acaba Aret hoca birde sakıncası yoksa yaşınızı öğrenebilir miyim?Aret kamar hocayı tavsiye ediyorum bende onda tüp bebek tedavisi gördüm şuan gebelik takibimi de onda yaptırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?