İstanbulda önerdiğiniz tüp bebek merkezleri

ayy hadi inaşşah güzel sonuçlar elde edersiniz yaa.. Çok uğraştırıcı maddi madevi.. emeklerinizin karşılığını alırısnız inşalalh
Inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor bir bekleyismis. Yarın arayacaklar şimdiden ölüyorum heyecandan nasıl uyuyacaksam 1 tane olsun benim olsun kızıma kardeş olsun inşallah

Evet ben ilk yaptıracağım. Merional bana aşılamada vermişti dr. kulalndım. ana güzel birşey biliyor musun ben burda okuduum kadarıyla bir kadın işte hangi merkez hatırlamıyorum tüp bebek tedavisinde yumurtaları olgunlaşıyor toplama zamanında dr demişki işte 5 yumurta varsa 2 si çatlamış zaten alamadık. ona da erken çatlamaması için iğne vermemişler bu güzel sende güzel ilerliyor tedavi inaşşah sonuda güzel olur. bırudan yaz bana olur mu . Benim pıhtılaşma testlrim var. Bütün testlerim var aslında ama belki der zaman aşımı olmuş yeniden alalım.

Inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah zor bir bekleyismis. Yarın arayacaklar şimdiden ölüyorum heyecandan nasıl uyuyacaksam 1 tane olsun benim olsun kızıma kardeş olsun inşallah
Senin de mi bir bebeğin var maşalalh benim de bir oğlum var 6 yaşında. kardeş istiyoruz

Gidisat konusunda bence de bir sıkıntı yok ama keşke biraz daha detaylı bilgi verse

yakınımın tavsiyesiyle Fertijin'de başladık. Tedavimiz güzel ilerliyor, şükrediyorum, güzel, hayırlı sonuçlanacağına inanıyorum

Son durumunuz nasıl fertijin den memnun kaldınjz mı?
Çok memnunum şuanda gebelik takibi için devam ediyorum, Seval Taşdemir kadar işini özenle, titizlikle yapan bir doktor daha tanımadım. Ekibi de çok profesyonel ve güleryüzlü. Ben negatif, kasıntı tiplere katlanamadığım için ilaç gibi geldi, isteyerek gidip geliyorum şuanda üçüncü trimestırın son demlerindeyim :)) Özellikle bu son hafta sonu ağrılar başladı, arada bir doğum sancısı mı diyorum ama doğum sancısı böyle bir şey değil diyor annem hemen :)) İnşallah sağlıcakla kucağıma alırım dualarınızı esirgemeyin

Aret kamar hocayı tavsiye ediyorum bende onda tüp bebek tedavisi gördüm şuan gebelik takibimi de onda yaptırıyoruz

Bende Seval hocanın eski ekibinden bi doktor ile devam ettim. ama 2 kere negatif aldım.
Hayırlısı ile inş evladınızı elinize almak nasip olsun inş

Hayrlısı bile diyemiyorum artık ,ilki 8 , ikiside 6 haftalıktı
Genetik test yapıyorlarmış tekrarlayan düşüklerde yapıldı mı size??
Rabbim tez zaman sorun neyse çözülür kucağınızı doldursun kardeşim. Oruç tutamıyorum ama ramazan hürmetine kabul olur inşallah duam. Moral bozmayın Allahın hazinesi geniş...

Bende 2 yildir evliyim bebek olmuyordu . Gitim artik tup bebege karar vermistik bagcilar medilife hastanesine gittim gebelik kolaylasitircu fitil verdi bide ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlama gunlerimi 2 .ayda hamle kaldim doktora gitikten sonra bén 6 ay korundum 1500 yil olmadi

Sağol canım benim Allah kabul etsin, doktor kalan embriyoları çözüp genetine bakacak,gidip görüşemedim henüz doktorla, eşimede banada yapıldı pıhtılaşma çıkmıstı geçen yıl canım

Aret kamar hocayı tavsiye ediyorum bende onda tüp bebek tedavisi gördüm şuan gebelik takibimi de onda yaptırıyoruz
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz. Yumurta toplama aşamadında hangi ilaçları veriyor acaba Aret hoca birde sakıncası yoksa yaşınızı öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…