• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da öğretmen olanalar bana hangi ilçeleri tavsiye ederler????

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
merhabalar
malum duymuşsunuzdur kpss punaları açıklandı ve tercih dönemine giriyoruz.

üniversiteyi istanbulda oludum ve ordan kopmak istemiyorum. bir kaç yıl daha kalmak niyetindeyim.

ilk tercihlerim istanbul olacak

bana nereleri tavsiye edersiniz???

ben de istanbulda okudum ve ayrılmak istemesem de öğretmen maaşıyla orda geçinemeyeceğimi düşündüğüm için ayrıldım =))

Okul olarak herhangi bişey söyleyemem ama şöyle bir şey yapabilirsin. Ev kiralarının çok yüksek olmadığı semtlerdeki okulları yazabilirsin. Böylelikle okuluna yakın bir yerde oturabilirsin hem o yorucu yol çilesinden de kurtulursun hem de maddi anlamda da ii olur senin için.

Ben öğrenciyken maltepede oturuyordum. Çok seviyordum maltepeyi ,ozamnlar kira da çok uygundu =))

ben de maltepe düşünebilirlm aslında. 2 ev arkadaşı bulsam geçinme zorluğumun baya azalacağını düşünüyorum. ayrıca İstanbul'un imkanlarından faydalanmak adına orada kalmak istiyorum. mesleğin ilk yıllarını büyük şehirlerde daha çok vaka görerek geçirmenin mesleğim için daha faydalı olacağı kanısındayım....

bakalım hayırlısı:)

Back