• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da nerede oturabilirim?

Kirli hava, trafik, kalabalik malesef zenginlikle de çözülebilir şeyler değil. Bence istanbulu hic bisey kurtaramaz bu saatten sonra

kemerburgaz, göktürk, yeniköy, nispeten boğaz hattı... biraz istanbul'un dışında kalsa da para varsa hala yaşanılacak yerler sayılır bence.
bunu düşünerek yazmıştım.

Buraya bi gelen bi gidemeyen pişman :KK14:
Hiç o taraflarla alakam yok, biraz daha sakin bir yerdeyim Avrupa'da.

Tek vesait gidip gelmek daha iyi elbette ama sırf bunun için karmakarışık ne idüğü belirsiz tiplerin yaşadığı semtlerde oturma derim. Gerekirse iki vesait git. Yalnız yaşayacakmışsın birde.

kemerburgaz, göktürk, yeniköy, nispeten boğaz hattı... biraz istanbul'un dışında kalsa da para varsa hala yaşanılacak yerler sayılır bence.
bunu düşünerek yazmıştım.
göktürk çok güzel ya , tabii paraları da öyle :deli:

yapmayın yahu annesinin bile değil halasının nikahında bu yerler.
ayrıca 500T de tek vesait Tuzladan topkapıya :deli:
Ben besiktasta oturuyorum bir evimde bahcesehirde.
2 gun orada 3 gun orada kafama gore kaliyorum.
Besiktastan bile 25 30 dakika suruyor.
Fatihe cok daha yakin.
Neden bilmedigim bir yerin tavsiyesini vereyim ki?
Tuzla ile ilgili bilgim yok malesef anadolu yakasini hic bilmem

yapmayın yahu annesinin bile değil halasının nikahında bu yerler.
ayrıca 500T de tek vesait Tuzladan topkapıya :deli:
Ben yapmadim, baska biri yazmis oraları. Ben de cok uzak diyorum. Nerden baksan 30 km vardir ispartakule fatih arasi. 500t var mi hala :D uzun zamandir toplu taşıma kullanmıyorum açıkçası.
freyahel freyahel ben de floryada oturuyorum ve gayet memnunum ama tek vesaitle ulasilacak gibi degil, üstelik mesafe de çok.

Ben besiktasta oturuyorum bir evimde bahcesehirde.
2 gun orada 3 gun orada kafama gore kaliyorum.
Besiktastan bile 25 30 dakika suruyor.
Fatihe cok daha yakin.
Neden bilmedigim bir yerin tavsiyesini vereyim ki?
Tuzla ile ilgili bilgim yok malesef anadolu yakasini hic bilmem

sonuç olarak ıspartakule bahçeşehir tarafı fatihe çok çok uzak. yerinde bir tavsiye değil zaten

sonuç olarak ıspartakule bahçeşehir tarafı fatihe çok çok uzak. yerinde bir tavsiye değil zaten
Yerinde olmayan tavsiyem icin kusura bakmayin madem.
Ben ucarak gitmiyorum bende aracla gidiyorum 25 dakikada benim zaman kavramima gore uzak degildi.
Neden benim yorumuma takilmak yerine yerinde olan tavsiyeleri vermiyorsunuz.
Iyi forumlar.

Ben yapmadim, baska biri yazmis oraları. Ben de cok uzak diyorum. Nerden baksan 30 km vardir ispartakule fatih arasi. 500t var mi hala :KK70: uzun zamandir toplu taşıma kullanmıyorum açıkçası.
freyahel freyahel ben de floryada oturuyorum ve gayet memnunum ama tek vesaitle ulasilacak gibi degil, üstelik mesafe de çok.

işe giderken bazen yolda yanımdan geçiyor görüyorum :KK53: var sanırım.
ben de yeşilköy tarafındayım eski sessizliği sakinliği buranın bile yok bana göre, fırsatım olursa kaçacağım buradan

Yerinde olmayan tavsiyem icin kusura bakmayin madem.
Ben ucarak gitmiyorum bende aracla gidiyorum 25 dakikada benim zaman kavramima gore uzak degildi.
Neden benim yorumuma takilmak yerine yerinde olan tavsiyeleri vermiyorsunuz.
Iyi forumlar.
Cidden 25 dakika mı sürüyor? Kalabalık saatlerde Yenibosna'dan Şirinevler'e geçmek bile 10 15 dakika sürüyor. İstanbul'da nasıl bir yol bu :oha: Gün içi saatlerden falan mı bahsediyorsunuz acaba?

Back
X