• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da nerede oturabilirim?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Arkadaşlar İstanbul'a tayinim çıktı. İsyerim Fatih'te Fatih Belediye sine yakın. İnternetten biraz araştırdım, evler çok eski ve fiyatları yüksek. İstanbuluda hiç bilmiyorum. Bilen arkadaşlar varsa Fatih e yakın yada tek ulaşım aracıyla gidebilecegim nerede oturabilirim? Tabi birde daha çok memurların oturduğu tarz yer olarak.

Son düzenleme:
Metro duragina yakin olan her yerde yaşayabilirsiniz.

O tarafları çok bilmiyorum ama güngören de ucuz sanırım
Çok uzak kalmıyorsa bir bakın
Gerçi illaki bilen birileri sağlıklı yorum yapcaktır ama yapmaZlarsa bir fikir olsun:)

Kağıthane'de güzel siteler var. Fatih'e tek dolmuş.

Çapa-Şehremini doğup büyüdüğüm semt. Evet çok eski bir yer ama özel bir muhittir bence.
Fındıkzade, Kocamustafapaşa, Odabaşı bunlara bak.

Gaziosmanpaşa uygun vesait olarak ama aşırı kalabalık ve insanı karışık. İyi tarafları vardır yeni binalar yapılıyor. Sarıgöl mahallesi kentsel dönüşümle istimlak ediliyor.

Rami çok eski ve yine insanı çok karışık bir muhit. Ama Gaziosmanpaşa'dan daha iyi bence.

*Ben Topçular'ın sanayiye yakın olmayan tarafını seviyorum. Yeni binalar da yapılıyor. Bir araştır. Çok küçük olmasaydı evimizi oradan alacaktık. Bazı sokakları çok sakin. Hem yol üstünde metro da var az ilerisinde metrobüs de.

Eyüp güzel ve çok büyük bir ilçe. Oraya bakarsan vesait kısmını atlama iyi araştır.

Her gün metroya tabi olurum dersen. Bahçelievler basın sitesi. Orası da sakin bir bölge.

Fatih metroya binin metro güzarhahındaki yakından uzağa doğru seçim yapabilirsiniz topçular iyidir yürüme mesafesinde yarım saat derim ben metro münübüs otobüs ulaşım araçları tek vesait

fatih de oturan bir insan olarak,söyleyeyim (büyükşehir belediyesine yürüyerek 5 dakika)buralarda yaşam alanı pek kalmadı.yaşanabilecek birkaç sokak ve mahallede evler çok pahalı.en ucuz kira,2000 tl den başlıyor.

yürüyerek gidebileceğiniz yerler arıyorsanız,fındıkzade,çapa,nispeten elit yerler.ben olsam,aksaray metrosunun,gidebileceği güzergahlardan bakarım.kocatepe(istanbul forumun olduğu yer)tavsiye edebilirim.bahçelievler,şirinevlere kadar bakabilirsiniz.

otobüsle gideceginiz yerlerde ,gaziosmanpaşa,rami var.buralar nispeten daha ucuz.ama buralarda da her yerde yaşanmaz.sokak sokak değişiyor.

istanbula hoş geldiniz...

O taraflar eski ve suriyeli dolu.bahcesehir -ispartakule kismina bakabilirsin.tek vesait ve yeni siteler dolu tamamen.

vallahi yapabiliyorsanız tayininizi başlamadan başka yere aldırın.
yaşanacak, durulacak gibi değil artık buralar.
elbette zenginleri hariç tutarak konuşuyorum.

Fatihte en küçük ce eski eve bile 1500 isterler, o da en az. Her yeri ortadogulu kaynıyor halbuki, hic yasanasi bi yer değil. Neden o kadar para ediyor anlamıyorum. Belediye sarachane tarafinda olan mi? Eger öyleyse kesinlikle metro ve tramvay uymaz size. Hem inince o tarafa vesait yok, hem de yurunemeyecek kadar uzak.

vallahi yapabiliyorsanız tayininizi başlamadan başka yere aldırın.
yaşanacak, durulacak gibi değil artık buralar.
elbette zenginleri hariç tutarak konuşuyorum.
Kirli hava, trafik, kalabalik malesef zenginlikle de çözülebilir şeyler değil. Bence istanbulu hic bisey kurtaramaz bu saatten sonra

Ben istanbulda yasamiyorum ama istanbula gittigimde gaziosmanpasa kücükköyde kaliyorum. Kira fiyatlari baska semtler gibi ucuk degil ve bence bazi yerlere göre daha sakince. Fatihe tek otobusle gidebiliyorsun.

Bahcesehir ispartakulr neresiiiii, fatih neresi :) ömrü biter yolda
Tek vesaitlik sormus tek vesaitlik ve tek basina guvenlikli oturabilecegi keyif alacagi bir yer yazdim.
Ikinci mesajimda da butcesi yeterse besiktas dedim.
Bildigim ve oturduğum semtleri yaziyorum sonucta.
Sirinevler güngören gibi semtleride tek yasayacak bir bayana tavsiye etmeyecegim icin.

Kirli hava, trafik, kalabalik malesef zenginlikle de çözülebilir şeyler değil. Bence istanbulu hic bisey kurtaramaz bu saatten sonra

Haklisiniz malesef ben Istanbulu inanilmaz seviyorum yilda 2-3 kere gelirim ama cok sevmeme ragmen son yillarda o insan ve araba kalabaligindan ve insanlarin kabaligindan ziyaretimin sonuna dogru s1k1lmaya basliyorum

Back
X