• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon istanbulda memnun kaldığımız-kalmadığımız lazer epilasyon yerleri

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.496
53
118
35
İstanbul
kızlar istanbulda özellikle tavsiye ettiğiniz epilasyon merkezi var mı?
büyük ihtimal iğne epilasyon yapıcam ama biliyosunuz iz kalma-çukurluk gibi kalıcı sonuçlar yaratabilir,o yüzden birçok kişinin memnun kaldığı bir yere gitmek istiyorum

bunun dışında taviye etmediğiniz yerler varsa onu da belirtin lütfen,benim gibi yeni başlayacak arkadaşlara referans olura.s.

Estetica Restare Güzellik Salonu'ndan kesinlikle memnun kalmadım. Sakın yanından bile geçmeyin derim...Ondan kalan izler daha yeni yeni geçiyor. Fakat, Değişim Güzellik Nişantaşı'dan çok memnun kaldım.. Tavsiye ederim.

Estetica Restare Güzellik Salonu'ndan kesinlikle memnun kalmadım. Sakın yanından bile geçmeyin derim...Ondan kalan izler daha yeni yeni geçiyor. Fakat, Değişim Güzellik Nişantaşı'dan çok memnun kaldım.. Tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz merkezde tek bir uzman mı var acaba bunu yapan? Hangi cihazı kullanıyorlar, nerelere yaptırıyorsunuz ve iz kabuklanma durumları nasıl? Ben bir kaç aydır bıraktım ama kış başı tekrar başlayacağım, iyi bir uzman arıyorum :)

istanbulda profesyonel bi yer arıyorum özellikle avrupa yakasında. 1 lira olurs iyi olur.

kaş bölgem sorunlu kızlar.para canlısı bi uzman yüzünden kaş bölgeme lazer epilasyon yaptırdım ve ince tüyler uyandı :( onları yok etmeye çalışıyorum şimdi ama hafif şekil de bozuldu.yani hem kaş dizaynı konusunda uzman olan biri de olıcak. var mı böyle önerebileceğiniz biri?

kızlar istanbulda özellikle tavsiye ettiğiniz epilasyon merkezi var mı?
büyük ihtimal iğne epilasyon yapıcam ama biliyosunuz iz kalma-çukurluk gibi kalıcı sonuçlar yaratabilir,o yüzden birçok kişinin memnun kaldığı bir yere gitmek istiyorum

bunun dışında taviye etmediğiniz yerler varsa onu da belirtin lütfen,benim gibi yeni başlayacak arkadaşlara referans olura.s.

İstanbul mecidiyeköy Zeynep Polat. 2 seans yaptırdım. Çok memnun kaldım.

yakın olanlara handan hanımı tavsiye ederim.küçükyalıda çaılışıyor. dakikası 1.5 tl. isteyene emla kullanıyor ve 25 sene bu işi yapıyor. ve bende hiç bir yan etki yapmadı (alerji yada iz gibi.)

Kybele lazer epilasyon cevahır alısverıs merkezının ılerısınde ALLAH ından bulsunlar sakın gıtmeyın kollarım koltukaltım delı gıbı cogaldı. ve yuzume lazer yaptırıcakken kadın elınde jılet gıbı bırseyle yuzumu boynumu komple tras ettı boynumda tüğ yokken hemde sonrada yuzume lazer yaptılar 6-7 defa aradan 8 sene gectı ve hala sakallarımla ugrasıyorum kollarımı yarım kol agda yapardım sımdı kolumun yukarıları erkek gıbı. Allah dan bulsunlar haram olsun param

Back