S Sekerelifefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2018 206 65 38 19 Mart 2021 Konu Sahibi Sekerelifefe #1 Hastanede kalmak istemediğim için böyle bi konu açtım . İstanbul’da özellikle tavsiye bekliyorum.
Orkide_sever ORKIDE AŞK'tır ❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2018 5.937 21.448 19 Mart 2021 Konu Sahibi Sekerelifefe #2 Sekerelifefe .!.: Hastanede kalmak istemediğim için böyle bi konu açtım . İstanbul’da özellikle tavsiye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En azından 1 gece kalınması lazim. Ayni gün taburcu eden doktor yoktur. Ne kadar da basit gibi gösterilse de bu bir ameliyat. En azından 24 saat gözetim altında olmalısınız. Tansiyon, kan değerleri gibi konuları takip etmeleri sart.
Sekerelifefe .!.: Hastanede kalmak istemediğim için böyle bi konu açtım . İstanbul’da özellikle tavsiye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... En azından 1 gece kalınması lazim. Ayni gün taburcu eden doktor yoktur. Ne kadar da basit gibi gösterilse de bu bir ameliyat. En azından 24 saat gözetim altında olmalısınız. Tansiyon, kan değerleri gibi konuları takip etmeleri sart.
S Sekerelifefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2018 206 65 38 19 Mart 2021 Konu Sahibi Sekerelifefe #3 Arkadaşlar yok mu bilgi verecek kimse ... aynı gün taburcu edecek doktor arıyoruz