• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da lazerle ameliyat izi için doktor arıyorum

dipnotdada süperplastada aynı cihaz var..ismi polamar..dipnottaki polamarın yenisi...bi frk yok aslında sadece başlıklar degişmiş..daha az atış yapıyolar daha etkili oldugunu söledi doktor..ikiside ii yerler..ikiside birbirine yakın yerler...iki yerlede görüş cnm..süperplasta dr.coşkun var..dipnotdada dr.mustafa karataş var..

sensiii canım nasılsın a.s.. verdiğn bilgiler için sağol.polamar lazerin dipnotta bulunduğunu bilmiyordum. polamar lazer'in dipnotta mı lazer başlığı daha etkili ?

Selam arkadaslar vardıyam dolayısıyla nete gıremedım ve geldıgımde bısuru cevap yazdıgınızı görmek cok mutlu etti beni çok çok saolun ve gelişmelerden haberdar edin ne olur söylediğiniz yerlerin tam adreslerini yazarsanız cok sevinirim izin günümde gitmeyi düşünüyorum.Size anlatırım herseyi sevgiler saglıkla kalın ..:uhm::1hug:a.s.

arkadaşlar polamar cihazı izin üzerinde baya bi kızarıklık yapıyor sanırım yoğun kızarıklık kaç gün sürüyor?benim işimden dolayı çok fazla izin alamıyom vede izim çenemde üste doğru fraxel laze yaptırdım çok bişey farkmedim aslında burayı denemek istiyodum fakat siz kızarıklık sürüor diyince korktum bilgilerinizi paylaşısınız sevinirim

aynuşcum kızarıklık için geçici süre fondöten kullanırsın yeterki sonuç güzel olsun dimi?? Arkadaşlar bu yerlerin adreslerini paylaşırsanız cok sevinirim ben anadolu yakasındayım bu saydığınız yerler avrupada dimi yarın karşıya gidicem bana yardım edin adres yazın lütfen bekliorum kadın dayanışması gösterelim ben de fiyat şrtlar ve bütün özelliklerden bahsedicem yakında ..bekliyorum öptüm hepinizi

aynuşcum kızarıklık için geçici süre fondöten kullanırsın yeterki sonuç güzel olsun dimi?? Arkadaşlar bu yerlerin adreslerini paylaşırsanız cok sevinirim ben anadolu yakasındayım bu saydığınız yerler avrupada dimi yarın karşıya gidicem bana yardım edin adres yazın lütfen bekliorum kadın dayanışması gösterelim ben de fiyat şrtlar ve bütün özelliklerden bahsedicem yakında ..bekliyorum öptüm hepinizi
haklısında ben süperplastı aradım ordaki sekreter dediki baya bi kızrıklık oluyo,3 4 gün sürer kızarıklığın kırmızı olması ,bende işimden dolayı hem izin almıyom ,bide insanlarla yüzüyüze iş yaptığım için soruyom zor bidurum benim için

evet anlıyorum aynuş ama idare edeceksin artık bişe olmaz 2-3 gün sonra rahat edeceksin ben de yaptrabilsem şunu artık süperplast nerde acaba ?? ya giden varsa bir adres yazsın ya özelime ya da buraya bekliyorum???benneyaptımki

evet anlıyorum aynuş ama idare edeceksin artık bişe olmaz 2-3 gün sonra rahat edeceksin ben de yaptrabilsem şunu artık süperplast nerde acaba ?? ya giden varsa bir adres yazsın ya özelime ya da buraya bekliyorum???benneyaptımki
canım bak ben bağdat caddesindeki daphne lazere gidiyom bugün 3.süsünü yaptırdım ,,dr sordum öbür cihazı bana aynı işlemi yaptını söledi dozonunu fazla veriyodur dedi ,,dediki 2 yada 3 ay snr yeni bi aletin geleceğini daha güçlü olduğunu söledi bakalım bu sefer ne olcak izimde eğer nişantaşındaki yerden bahsediosan aslında süper plast die yazarsan tlf falan var adreste detaylı aslında bulursun mutlaka yardımcı olurlar

merhaba arkadaşlar bende nereye gitme hususunda kararsız kaldım benimde sivilce izlerim var yüzümde ama orta derecede sayılır,seans ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar, a.s. daha önce yapılan uygulamaları özetlersek, bir kere deneme iki kere de normal seans uygulaması yapıldı. ve sonuç keloid de %50 oranında düzelme var. bu uygulamalar sonrası dr çoşkun bey bepentene krem kullanmamı söylesede ben madecasol merhem ve hematan krem kullandım(faydası oluyordur belki) ( arkadaşlar bu lazer keloid ve izdeki kızarıklığa iyi geliyor anladığım kadarıyla)

dr çoşkun bey ,yeni bir lazer cihazı ile co2 lazer' le bu hafta farklı bir uygulama yaptı. şu an kızarık durumda izde ne gibi değişiklik olacak zaman gösterecek..... sizlerde son durum ne? farklı bir uygulama yaptıran var mı?

Canım, merhaba.
Sana bu keloid konusunda danışmak istedim. Ben 3,5 ay önce sezeryan ile doğum yaptım. Estetik yapıştırma yapılmasına rağmen iyileşme sürecinde keloid oluştu. Sen bu konuda lazer ile tedavi olduğunu yazmışsın. Çok çok geçmiş olsun. Bilgi verirmisin? Sendeki iz vücudunun neresindeydi? İzler toplam kaç seansta yokoluyor? İşlem sırasında veya sonrasında ağrı oluyor mu, bölge uyuşturuluyormu? Ayrıca seans ücreti nedir? Kusura bakma çok fazla soru sordum ama bu izler beni çok rahatsız ediyor, sen de bunu yaşamış olmalısın, beni anlayacağını sanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

benim küçük yaşta olduğum bir ameliyatın, 2001 düzeltme işlemi yapıldıktan sonra tekrar keloid oluştu.
geçen sene arkadaşım sensiii nin tavsiyesi ile süperplast ta tedaviye başladım. şu zaman a kadar 1.5-2 ay aralıklarla 3seans yapıldı. gözle gözükür bir düzelme var.kabartılar gitti.daha 1 veya iki seans daha uygulama yapılacak. renk farklılığı içinde lazer uygulanacak. ağrının şekline ufak toplu iğneler batıyormuş gibi hisediyorsun.uyuşturma yok. renk koyu kırmızı oluyor. uygulamadan sonra dr.coşkun levent bey bepanten sür dedi. ama ben farklı bir krem uyguladım. kremin adını şimdi aklıma gelmedi:) fiyatı izin uzunluğuna genişliğine ,seans sayısına göre dr karar veriyor. evet bende çok rahatsızım bu izden senelerdir araştırma yapıyordum. istersen bir görüşme yap . deneme iste. memnun kalrsan tedaviye başlarsın

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bana fiyat konusunda bilgi verin ben gidicem büyük ihtimalle yalnız en azından ne kadar tutacağı konusunda bir fikrim olmasını istiyorum.. bikaç milyar tutacaksa hiç gitmicem yani o yüzden soruyorum. en azından kendi yara iziniz kaç cm uzunluğunda ve kaç cm genişliğinde ve bu ize ne kadar fiyat biçtiler söyleyebilirseniz çok iyi olur. bu söylenen fiyat doktoru bağlamaz zaten sadece fikir olması açısından soruyorum.. çok teşekkürler

arkadaşlar lütfen bana fiyat konusunda bilgi verin ben gidicem büyük ihtimalle yalnız en azından ne kadar tutacağı konusunda bir fikrim olmasını istiyorum.. bikaç milyar tutacaksa hiç gitmicem yani o yüzden soruyorum. en azından kendi yara iziniz kaç cm uzunluğunda ve kaç cm genişliğinde ve bu ize ne kadar fiyat biçtiler söyleyebilirseniz çok iyi olur. bu söylenen fiyat doktoru bağlamaz zaten sadece fikir olması açısından soruyorum.. çok teşekkürler
senin izinin büyüklügüne göre degişir ama 1.1.5 arası degişir..

anladımm:) çok teşekkür ederim.. benim izim kücük parmaktan birazcık daha kısa, kücük parmağın tırnağı genişliğinde boynumda.. o zaman önce bi param biriktireyim biraz daha.. umduğumdan pahalıymışş:(

lazer skar (iz) tedavi fiatları en dar bölge olarak başlar en genişe doğru fiatlanır. küçük bölge fiatları genel olarak 150 ytl den başlar... GEÇMİŞ OLSUN

merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgilinenlere için tedavi devam ediyor. geçen ay bir uygulama daha yapıldı. yakın bir zamanda yine uygulama yapılacak bilginize sunarım.

helin naber unutmadıysan uzun süredir girmiyordum siz hala devam sensii buralarda herhalde nasıl oldu izin

selam karpedyem, unutmadım:) nerelerdesin? izim çok iyi. iz üzerindeki keleoid çok az kaldı. seanslar devam ediyor sonra da iz rengi de lazerle düzeltilecek. yani tedavi devam ediyor. sabır gerektiren bir işlem. sen durumdasın gözün düzeldi mi?

Back