Lazer Epilasyon İstanbul'da lazer epilasyon önerisi

Anadolu yakası bağdat caddesinde bellatrix estetik merkezi var geçen yıl yaza girmeden bi arkadaşın tavsiyesi ile gittim. 4. seansı yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim.

Ben kartal umut hastanesine gidiyorum genital+koltuk altı 10seans 200tl ama tek seans genital 80 tl. Tüm bacak koltukaltı genital ve kollar içinde 10 seans 1300 dediler ama ben şimdilik genital+koltukaltı aldım

arkadaşlar yüz de yani çene şakak kısımlarında kendini daha cok güneşte belli eden ince tüylerim var oralara lazer uygulamak konusunda karasızım bi hastane yok oraya dokunamayız kalınlaşır dedi diğer hastane ise bu ihtimal elbette var ama az bir ihtimal dedi, ne yapmalıyım sizce?

sakın sakın sakın. benımde yuzumde cok yoktu lazer hepsını sakala cevırdı kac zamandır uğraşıyorum ve çok iyi merkezlere gittim çare olmadı şuanda iğnelideyim o etki etti. ama aklınızda olsun daha önce almadıysanız hiç iğneli hiç alınmamışlarda çok daha etkili. sakın yaptırmayın acıbademın cılt doktoru bana hıc almamıs olsaydın yuzunu sana lazer yapmazdım dedı.

Ben kartal umut hastanesine gidiyorum genital+koltuk altı 10seans 200tl ama tek seans genital 80 tl. Tüm bacak koltukaltı genital ve kollar içinde 10 seans 1300 dediler ama ben şimdilik genital+koltukaltı aldım
Arkadaşım memnun musun gittiğin yerden, azalma oldu mu, birde koltuk altı,genital 10seans toplam 200 mü, toplam fiyatsa çok iyiymiş, bide makinesi ne acaba

benim genital çok sertti aşırı sert ömür boyu jilet yapmıştım kadın bana iyi etki eder demişti zaten genitale 2 seans gittim o sert kıllar ayva tüğü gibi çıktı :) 1 ay oldu 15 gun sonra tekrar gıdıcem. koltuk altımada 1seans yaptırdım 1 ay oldu işte henüz çıkmadı tertemiz. henüz başındayım koltuk altı çıksın yazarım sertmi yumuşakmı. ama genital de çok etki etti daha 2 seansda daha 8 seansım var. genitale başlayın inanılmazzz rahatlık ama sakın yüzünüze lazer değdirmeyin. kartal umutu arayın makınayı ogrenın alexandrite ama modelını bılmıyorum. ben esmer oldugum ıcın düşük çalışıyorlar ona rağmen çok iyi.

uyuşturucu krem sürmeyi unutmayın hiçbirşey hissetmiyorum sıfır acı kremin adı jetex

bir seans uygulandı maalesef yaa :/ napsam bilemedim

Hangi cihazla yaptirdiniz ben diodla yaptirmistim sonra ipl. Sonra acibademe gittim doktor bana hic yaptirmamis olsaydin lazer yapmazdim sana suan mecbur yapicaz demisti cunku kıl a donusmustu yuzum. Diod yapti oda ama nafile yaptirirken ne ala birakinca sert sery cikti. İnsallah sizinde oyle olmaz 2 yil gittim yuzume ve hormon bozuklugumda yok. Ayva tuglerini kila cevirdi lazer

Bende arastir arastir sonunda epiderm bakirkoy subesinde karar kildim.2 gun once basladim bakalim sonuclari tekrar yazicam.fiyat diger yerlere gorr pahali tabi ama benim icin sonucta onemli.insallah dogru tetcih yapmisimdir.bekleme salonunda kime sorsam memnundu.ve diger estetik merkezleri gibi sizi tavlama pesinde degiller beni de cezbeden bu oldu sanirim.dedimki herkes buraya tipis tipis gelip bukadar oara sayiyirsa vardir bi ozellikleri.hepimize hayirli olsun tuysuz bir hayat diliyorum kizlar...

evet genital ve koltuk altı 10 seans 200

Gerçekten çok uygunmuş, peki memnun musunuz? kullanılan alet nedir? Bir de ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz? Kartal ban biraz uzak da. Yine de birilerinin memnun olduğu bir yere gitmek istiyorum. Yol çekerim ama güvenilir olsun.

Özlem ateş. Altunizadede ve Ümraniyede yeri var. Kesinlikle öneririm
Merhabalar bende özlem ateşin alunizade deki şubesine gitmek istiyorum ama orası hakkında bazı kötü şeyler duydum ve korktum açıkçası ve yorumunuzu görünce tekrar sormak istedim bir etkisi oldu mu acaba

Relax Güzellik Merkezine gittim birçok arkadaşımıda götürdüm onlarda çok memnun kaldı

Bnde epiderme başladım yarım bacak 10 dakika seans yptı... Bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…