Size tavsiyem arada 3-5 kuruş fark olsada sakın Epiderm den şaşmayın, hem kalite hem dürüstlük olarak arada dağlar kadar fark var. Sağda solda yaptıran tüm arkadaşlarım şimdi çok pişman oldu Epiderm de devam ediyorlar, çok ciddi ve prensipli bir kuruluş.nişantaşında epiline diye bir yer var yalnızca lazer epilasyon yapıyo epidermle aynı cihazı kullanıyorlar. epiline de seansı 450. çok para ama yapcak bişey yokiyi bir yere de benziyor. bakalım ya epiline ya da epiderm olacak gibi. önerileriniz için tşk ediyorum :)
Merhaba arkadaşlar
tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldığınız yerler varmı acaba? bir çok yerle görüştüm fakat hangisi daha iyi emin olamadım. tecrübe sahibi bayanların yardım ve önerilerini bekliyorum :)
valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer
Bu bitene kadar falan kampanyalar hep aldatmaca, çok mağdur olan var. Lütfen böyle yerlerin reklamını yapmayın burada sadece görüşlerimizi paylaşalım, taksitler falan, yazınız reklam gibi olmuş !valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer
valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer
Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.
bende hastanede yaptırmayı düşünüyordum ama kararsın kaldım her kafadan bir ses çıkıyor eğer güzel bir yer bulursan bana özel mesajla ulaşırmısın sağol..
yaşara gittim konuştum ama kadın detaylı incelememiz lazım ayak üstü bir şey söyleyemem dedi ortalama tüm vücut için 400-500 arası bir fiyat verdi.
şimdi internet sitesinden araştırdım IPL lazer yapıyomuş orası. IPL kesin sonuç vermiyor. ALEXANDRITE yapan bir merkez arıyorum. Tsk ederim önerin için yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?