• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon istanbulda lazer epilasyon merkezleri

nişantaşında epiline diye bir yer var yalnızca lazer epilasyon yapıyo epidermle aynı cihazı kullanıyorlar. epiline de seansı 450. çok para ama yapcak bişey yok :( iyi bir yere de benziyor. bakalım ya epiline ya da epiderm olacak gibi. önerileriniz için tşk ediyorum :)

nişantaşında epiline diye bir yer var yalnızca lazer epilasyon yapıyo epidermle aynı cihazı kullanıyorlar. epiline de seansı 450. çok para ama yapcak bişey yok :( iyi bir yere de benziyor. bakalım ya epiline ya da epiderm olacak gibi. önerileriniz için tşk ediyorum :)
Size tavsiyem arada 3-5 kuruş fark olsada sakın Epiderm den şaşmayın, hem kalite hem dürüstlük olarak arada dağlar kadar fark var. Sağda solda yaptıran tüm arkadaşlarım şimdi çok pişman oldu Epiderm de devam ediyorlar, çok ciddi ve prensipli bir kuruluş.

Benim bir arkadşım da nişantaşı epiderme gidiyor ilk seansta çok memnundu ikincisinde özensiz davrandılar dedi ilki gibi ilgi alaka görememiş tereddütte kaldım ben de şimdi.bilmiyorumkismile

Merhaba arkadaşlar
tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldığınız yerler varmı acaba? bir çok yerle görüştüm fakat hangisi daha iyi emin olamadım. tecrübe sahibi bayanların yardım ve önerilerini bekliyorum :)

valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer

valla merhaba sunu demek ıstıyorum ben istanbulda osmanbeyde bir yerde lazer epilasyona başladım 3.seansıma gıttım Alexandrite cihazla bugune kadar ne bır sorun yasadım nede bır randevu alamamazlık yasadım cok da dürüstler ben yada cok şanslıyım 4 arkadasımıda oraya götürdum 1250 tl 10 taksıt yapıyorlar bıtene kadar kampanyaları var ben 5 parmagın 5 ide bır değil ılgılenen varsa özelden mesaj atsın telefon numarasını vereyım ayrıca cok da kalıtelı bır yer

gittiğin yerin ismi nedir acaba özel msj yollayamıyorum 50 mesaja ulaşamadım henüz :)
hangi bölgelere yaptırdın ve sonuç olarak ne kadar azalma oldu bilgilendirirsen çok mutlu olurum böyle bitene kadar garantili yerlere pek güvenmiyorum aslında, fiyatıda uygunmuş ama bi araştırayım a.s.

Bu bitene kadar falan kampanyalar hep aldatmaca, çok mağdur olan var. Lütfen böyle yerlerin reklamını yapmayın burada sadece görüşlerimizi paylaşalım, taksitler falan, yazınız reklam gibi olmuş !

bende yaptırmak istiyorum ama kararsızım ya herkes farklı bişey yazıyor:gitme:

ben epiderme gitmeyi düşünüyorum çok olumlu sonuç alan gördüm gerek forumda gerek etrafımda..bakalım önümüzdeki ay görücez =)

merhaba muge, bana bu merkezin ismini ve numarasini veririmisin? bende yaptirmak istiyorum. Özel mesajla yollayabilirmisin? tskler

ya şu reklam yapanları tespit edip eleseniz ne güzel olcak yönetime sesleniorum her kafadan bir ses çkıo:S

merhaba muge bana osmanbeydeki epilasyon yerinin num verebilirmisin birde sen ve arkadaşlarınmı 1,250 yoksa tek mı ve sen tum vucutmu gıttın epılasyona:S

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

Bakırköy- Bahçelievler civarında olan hastanelerden Yaşar Hastanesi mi, Ethica mı yok sa Yaşam Hastanesi mi? Buralarda lazer epilasyona giden memnun olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba? Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum mutlaka bir hastaneye gidicem fakat hangisi karar veremiyorum.

bende hastanede yaptırmayı düşünüyordum ama kararsın kaldım her kafadan bir ses çıkıyor eğer güzel bir yer bulursan bana özel mesajla ulaşırmısın sağol.. :29:

bende hastanede yaptırmayı düşünüyordum ama kararsın kaldım her kafadan bir ses çıkıyor eğer güzel bir yer bulursan bana özel mesajla ulaşırmısın sağol.. :29:

yaşara gittim konuştum ama kadın detaylı incelememiz lazım ayak üstü bir şey söyleyemem dedi ortalama tüm vücut için 400-500 arası bir fiyat verdi.

Son düzenleme:
yaşara gittim konuştum ama kadın detaylı incelememiz lazım ayak üstü bir şey söyleyemem dedi ortalama tüm vücut için 400-500 arası bir fiyat verdi.

evet ayak üstü olmaz bencede bir gidip görşmek gerekiyor birde kullandıkları makinada benim için önemli

bu arada,teşekkür ederim yardımın için :13:.

valla hastanemi güzellik merkezimi diye çelişkiye düşerken sonunda şeytan mı dürttü nedir epidermi aradım cumartesi günü için yüz bölgeme randevu aldım aslında tüm vücut istiyorum ama önce bi gidip görmek lazım.:78:

şimdi internet sitesinden araştırdım IPL lazer yapıyomuş orası. IPL kesin sonuç vermiyor. ALEXANDRITE yapan bir merkez arıyorum. Tsk ederim önerin için yerimseniben

benım gıttığim yere gıt bence alex var super bır yer ..............

***Bu mesaj telefon numarası paylaşıldığı için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
epiderm de yüzüm için lazer yaptırdım ama ben, tüm makina ve cihazları kullanan bir yerde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum buda sanırım sadece hastanelerde mümkün ama gördüğüm kadarıyla kimse hastaneleri pek tercih etmiyor:26:

kızlar alex. dışında lazer yaptırmayın yani enaından IPL yaptırmayın. fiyatlara baktığnzda arasında ne kadar fazla uçurum olduğunu görürsünüz. alex. doktorlar tarafınan kullanılan bir cihaz. şimdi en basit güzellik merkezlerinde güzellik uzmanı ayağıyla IPL yaplıyor. vede ballandırarak ve alex yı kötüleyerek bahsediyorlar. IPL bir epilsyon değildir. daha başka tedaviler için geliştirilmiştir. AMAN HA SAKIN!!! ben izmirde 1000 tl ye BİTME GARANTİLİ!!!!(Hiç bir lazerin garantisi yok alex. dahil) yerler biliyorum. çok fazla araştırmış biri olarak paylaşmak istedim.. güzel kalın :)

Lütfen okuyunuz. yaGmurluk
http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back