• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon istanbulda lazer epilasyon merkezleri

tubis89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
114
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. istanbul avrupa yakasında gidipte memnun kaldığınız yerler varmı acaba? bir çok yerle görüştüm fakat hangisi daha iyi emin olamadım. tecrübe sahibi bayanların yardım ve önerilerini bekliyorum :)

kybele ye gitmede nereye gidersen git benden sana dost tavsiyesi şimdi bende düzgün biyer araştırıcam :oklava:

bilgilendirdiğin için tşk ederim.
araştırma yapmadan önce kybele bana cazip gelmişti fiyatı uygun olduğu için.sözde bitene kadar garantiliymiş. fakat bir çok yer gezdim ve bu bitme garantili diyip fiyat olarakta diğer yerlerden baya ucuz yerlerin hiçte iyi olmadığını resmen para tuzağı olduğunu anladım. nişantaşında bi yer kafama yattı biraz ama yinede emin olamadım tecrübe sahibi olan bayanlardan öneri alıp öyle gitmeyi düşündüm.

ben kadıköy bahariiyede yaptırdım istanbuldayken ama bitme garantili değil sadece koltukaltı seans ücretli... eppi lazer... ben memnundum araştırın bi isterseniz..

tubiş içime kurt düşürdü telefon edip öğrendim alex artık yasaklanmış hastanelerden kaldırılıyormuş önceden kullanmışlar şimdi ıpl ye dönmüşler aralarında fark yokmuş bu şekilde açıklama yaptılar bana kafam karıştı şimdi bir kaç yıl sonra tekrar aynı sorunumu yaşıycam ben

tubiş içime kurt düşürdü telefon edip öğrendim alex artık yasaklanmış hastanelerden kaldırılıyormuş önceden kullanmışlar şimdi ıpl ye dönmüşler aralarında fark yokmuş bu şekilde açıklama yaptılar bana kafam karıştı şimdi bir kaç yıl sonra tekrar aynı sorunumu yaşıycam ben

yanlış bilgi vermişler. ıpl ile alex aynı sonucu vermez. her uzman bunu söylüyor sakın ıpl yaptırmayın diye. geçici bir çözüm ağda gibi diyorlar. alexin yasaklandığını ise hiç duymadım. sen hangisini yaptırmıştın ki?

nassı yanii:1shok:

epidermin bağdat caddesindeki şubesine bir kez gitmiştim ilk lazere gidişimdi çok memnun kalınca daha uygun ve ulaşımı kolay yerlere dönmüştüm

bende bağdat epiderme gidiyorum şimdi bugun cihazı biraz daha inceleyeceğim daha önce bakmamıştım. ayrıntıları yazarım yarın

Back