İstanbulda laboratuvar/embriyolog olarak en iyi yer neresi? Amerikan Hastanesi / Acıbadem Maslak / Memorial Şişli ve diğerlerini kıyaslıyorum

Amerikan hastanesinde embriyom kaldı ancak orada bildiğim iyi bir doktor yok . Orada Aylin Pelin Çil varmış transfer için görüşebilirim . Acıbadem Maslak gitmek zorunda kalırsam da Yiğit cakiroglu nu düşünüyorum . Ya da çok alakasız olarak Bahçeci Ebru Öztürk ya da Güvenç Karlikaya . Ben de Nk katil hücre testi pozitif çıktı , buna yönelik transfer yapan bu konuyu anlayan yer İstanbulda henüz bulamadım

Ebru öztürk ile iyi şeyler okumadım , acıbadem de çok ilaç kullandırıyor diyorlar.. güvenç hakkında bilgim yok.. ne zor mesele iyi yere denk gelmek..

Ebru öztürk ile iyi şeyler okumadım , acıbadem de çok ilaç kullandırıyor diyorlar.. güvenç hakkında bilgim yok.. ne zor mesele iyi yere denk gelmek..
Aa öyle mi Ebru öztürk ile olumsuz şey görmemiştim . Nerede okudunuz . Acıbadem in ilaçları evet çok sıkıntılı bir de bir işe yaramadı .ama yiğit çakıroğlu Bülent tıraş gibi değil diye duydum. Bir de bence Acıbadem maslaktaki laboratuvar baya iyi yani tekrar Acıbadem e gidersem laboratuvarı için gider ilaç pazarlığı yaparım

Denk geliyorum bazen ,içinize sinen olsun tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…