- 21 Ağustos 2020
- 69
- 28
- 38
- 34
Aynı şeyler bende yurtdışındayım diye 2 kat fiyat verdiler 2. Opuda . En son tüpleri alacaz dediler bende kaçtım ordan resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyler bende yurtdışındayım diye 2 kat fiyat verdiler 2. Opuda . En son tüpleri alacaz dediler bende kaçtım ordan resmen
Çok doğru bir karar vermişsiniz. Şuan başka bir yerde tedavi görüyor musunuz ne durumdasınızAynı şeyler bende yurtdışındayım diye 2 kat fiyat verdiler 2. Opuda . En son tüpleri alacaz dediler bende kaçtım ordan resmen
Şişli memorial çok şükür en azından embriyom oldu rabbim ne derse o artıkÇok doğru bir karar vermişsiniz. Şuan başka bir yerde tedavi görüyor musunuz ne durumdasınız
Rabbim tez zamanda emeklerinizin karşılığını almanizi nasip etsinŞişli memorial çok şükür en azından embriyom oldu rabbim ne derse o artık
Ebru öztürk ile iyi şeyler okumadım , acıbadem de çok ilaç kullandırıyor diyorlar.. güvenç hakkında bilgim yok.. ne zor mesele iyi yere denk gelmek..Amerikan hastanesinde embriyom kaldı ancak orada bildiğim iyi bir doktor yok . Orada Aylin Pelin Çil varmış transfer için görüşebilirim . Acıbadem Maslak gitmek zorunda kalırsam da Yiğit cakiroglu nu düşünüyorum . Ya da çok alakasız olarak Bahçeci Ebru Öztürk ya da Güvenç Karlikaya . Ben de Nk katil hücre testi pozitif çıktı , buna yönelik transfer yapan bu konuyu anlayan yer İstanbulda henüz bulamadım
Aa öyle mi Ebru öztürk ile olumsuz şey görmemiştim . Nerede okudunuz . Acıbadem in ilaçları evet çok sıkıntılı bir de bir işe yaramadı .ama yiğit çakıroğlu Bülent tıraş gibi değil diye duydum. Bir de bence Acıbadem maslaktaki laboratuvar baya iyi yani tekrar Acıbadem e gidersem laboratuvarı için gider ilaç pazarlığı yaparımEbru öztürk ile iyi şeyler okumadım , acıbadem de çok ilaç kullandırıyor diyorlar.. güvenç hakkında bilgim yok.. ne zor mesele iyi yere denk gelmek..
Denk geliyorum bazen ,içinize sinen olsun tabikiAa öyle mi Ebru öztürk ile olumsuz şey görmemiştim . Nerede okudunuz . Acıbadem in ilaçları evet çok sıkıntılı bir de bir işe yaramadı .ama yiğit çakıroğlu Bülent tıraş gibi değil diye duydum. Bir de bence Acıbadem maslaktaki laboratuvar baya iyi yani tekrar Acıbadem e gidersem laboratuvarı için gider ilaç pazarlığı yaparım