Merhaba,
Öncelikle hayırlı olur sizin için inşaallah bu süreç çok yorucu. Ben 2020 yılında başlamıştım rezervim az bir anda kendimi acıbadem maslakta buldum doktorum Bülent tıraş, fakat kendisini 2 dk gördüm ilk muayene. O kadar uzun ki yazmak istediklerim özetleyeceğim sadece 4 yıl sadece tranva yaşattı bana o hastane. Sayısı opular histeroskopiler hep aynıydı tedavim 300 gonal meripfert 2 toz bir su bazende cetrode ekleniyordu. Ve büyüme hormonu.Rezerv az kilomda 50 olmasına rağmen iğne dozları çok yüksekti. Benim en büyük sıkıntım embiriolar 5. Gün blast olmuyor 6 yumurtanın sadece 1 tanesi en kötü kalite early blast oluyordu. 33 yaşında yumurtan kötü kalitesiz denildi hep. Ama hiç bir doktor tedavimi değiştirmedi hep yüksek dozlar. Türk vatandaşı olmama rağmen fiyatın 2 katı ödememi istediler neden diye sorduğumda da Euro alıyorsun dediler . Resmen ayrımcılık. Madem maaşa göre asgari alanda düşük meblağ mı ödüyor resmen soygunculuk ve bu sistem tedavimin tam ortasında uygulandı. Herneyse neyseki maddi anlamda zorlanmadım şükür. En son early blast transfer edelim demiş Bülent bey. Rahim filmi istendi hemşire acil tüplerini alacaz bunlar şişmiş dedi halbuki öyle bir durum yok sayısız doktora gösterdim hiçbiri hemşire hanımın dediği gibi birşey demedi. Ama iyi ki demiş o üzüntüyle rahim filmiyle birlikte PRof Semra Kahramana randevu aldım. Bana yüksek doz kullanımdan dolayı embriyolarımın kalitesiz olduğu söylendi. Dediği gibide oldu . İlk opu her gün muayene nerdeyse dikkatli gidicez denildi. 5 yumurta 5 olgun ve hepsi döllendi ve 4 tanesi blstokist oldu bu benim için mucizeydi gerçekten ve 4AB-3BB arası kaliteleri. ben şunu söylemek isterim bir yerde birşeyler ters gidiyorsa o yerde tedaviye devam etmek doğru değil bence. Ve hiç kalabalık değil doktorlar ilgili hemşire hattı var anında cevap. Şişli memorial ve hastane tamamen kişiye özel. Ve laborant konusunda en iyisi tartışmasız Şişli memorial.
Herkese bu yolda iyi şanslar