İstanbulda laboratuvar/embriyolog olarak en iyi yer neresi? Amerikan Hastanesi / Acıbadem Maslak / Memorial Şişli ve diğerlerini kıyaslıyorum

En iyi laboratuvar için bahçecinin laboratuvarları demiyorlar mi acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa
Memorial’da size beyaz bir güvenlik kartı veriyorlar. Yumurta ve sperm toplanıp embryo oluşunca o karta bağlı. Her aşamada kimlik kontrolü yapılıyor ve kart olmadan embryo işlemi yapılmıyor. Hastaneden bilgi alabilirsiniz. Siz birkaç defa bu soruyu yazmışsınız.

Bahçeçi mi en iyi laboratuar hiç emin değilim. Ben de araştırırken görmüştüm. Tam da yukarıdaki soruya istinaden, Bahçeçi’de iki kişinin embryosu karışıyor, baya olay davalık oluyor. Tonlarca haber var. Bakabilirsiniz.

Bi kaç kere daha sordum çünkü bahçecinin o haberine denk geldim ve travma etkisi oluşturdu bende yani çünkü iki merkez çok biliniyor ve birinde bu olduysa diğerinde de olabilir mi korkusu yaşadım. Daha önce hiç böyle bi korkum yoktu. Gerçi 6 yıl önce olmuş acaba o zaman bu kadar teknoloji ilerlememişti önlemler eksikti o yüzden oldu belki bilmiyorum ama tedirgin ediyor ve net bi bilgi arıyorum. Mesela bu kart veriliyor ama içeride sperm yumurta karışıklığı nasıl önleniyor? Gibi gibi sorular. O nedenle süreci memoryılda yaşayan birilerine soruyorum

Haklısınız, herkesi huzursuz eden bir haber o. Bence bu sorunuzu en iyi embryologlar cevaplar, onların alanı. Sperm yumurta onların elinde. Sorabilirsiniz. Bize kendileri anlatmıştı.

Haklısınız, herkesi huzursuz eden bir haber o. Bence bu sorunuzu en iyi embryologlar cevaplar, onların alanı. Sperm yumurta onların elinde. Sorabilirsiniz. Bize kendileri anlatmıştı.
Ne anlattıklarını anlatmanizi rica etsem bizim embriyologlarla görüşmemize daha çok var da içim rahatlasın istiyorum

Ne anlattıklarını anlatmanizi rica etsem bizim embriyologlarla görüşmemize daha çok var da içim rahatlasın istiyorum
Üzerinden çok geçti detayını hatırlamıyorum. Kartı verirken anlatmışlardı. Her bir sperm ve yumurtayı işaretleyip numara veriyorlar diye hatırlıyorum.

merhaba. Siz tedaviye başladınız mı? merak ettim :) inşallah hamilesinizdir :)

merhaba. Siz tedaviye başladınız mı? merak ettim :) inşallah hamilesinizdir :)
Merhaba Yok maalesef hatta kısmette yok diye düşünüyorum artık. Amerikan hastanesi Bülent urman ile denedik ve bin pişman oldum. Çok itici bir insandı karanbole iş yaptık o da tutmadı . Ben de bıraktım . 1 iyi embriyom kaldı onu da muhtemel denersek yine Bülent tıraşa taşır orda yaparım . Artık kader diye görüyorum

Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah. Erbil Yağmurla başlamıstınız diye hatırlıyorum. Her şerde vardır bir hayır. Umudunuzu kayb etmeyin bence. Sizin olan size gelecektir elbet <3

Araştırmalarım sonucunda şişli memorial in türkiyede en iyi lab olduğunu gördüm. Semra kahramanda en iyi Drlardan biri.

Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah. Erbil Yağmurla başlamıstınız diye hatırlıyorum. Her şerde vardır bir hayır. Umudunuzu kayb etmeyin bence. Sizin olan size gelecektir elbet <3
Teşekkür ederim . Hepimiz için inşallah. Erbil yağmur ile güvensizlik yaşadım yolun başında ve vazgeçtim . Adenomyozis için iğne yapacaktı yine de Mr istedi . Mr da bir şey çıkmadı yine de iğne olacaksın dedi. Ben de hassas olduğumu söylemiştim madem iğne olacaktım niye boşa Mr çektirdim diye vazgeçtim

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olur sizin için inşaallah bu süreç çok yorucu. Ben 2020 yılında başlamıştım rezervim az bir anda kendimi acıbadem maslakta buldum doktorum Bülent tıraş, fakat kendisini 2 dk gördüm ilk muayene. O kadar uzun ki yazmak istediklerim özetleyeceğim sadece 4 yıl sadece tranva yaşattı bana o hastane. Sayısı opular histeroskopiler hep aynıydı tedavim 300 gonal meripfert 2 toz bir su bazende cetrode ekleniyordu. Ve büyüme hormonu.Rezerv az kilomda 50 olmasına rağmen iğne dozları çok yüksekti. Benim en büyük sıkıntım embiriolar 5. Gün blast olmuyor 6 yumurtanın sadece 1 tanesi en kötü kalite early blast oluyordu. 33 yaşında yumurtan kötü kalitesiz denildi hep. Ama hiç bir doktor tedavimi değiştirmedi hep yüksek dozlar. Türk vatandaşı olmama rağmen fiyatın 2 katı ödememi istediler neden diye sorduğumda da Euro alıyorsun dediler . Resmen ayrımcılık. Madem maaşa göre asgari alanda düşük meblağ mı ödüyor resmen soygunculuk ve bu sistem tedavimin tam ortasında uygulandı. Herneyse neyseki maddi anlamda zorlanmadım şükür. En son early blast transfer edelim demiş Bülent bey. Rahim filmi istendi hemşire acil tüplerini alacaz bunlar şişmiş dedi halbuki öyle bir durum yok sayısız doktora gösterdim hiçbiri hemşire hanımın dediği gibi birşey demedi. Ama iyi ki demiş o üzüntüyle rahim filmiyle birlikte PRof Semra Kahramana randevu aldım. Bana yüksek doz kullanımdan dolayı embriyolarımın kalitesiz olduğu söylendi. Dediği gibide oldu . İlk opu her gün muayene nerdeyse dikkatli gidicez denildi. 5 yumurta 5 olgun ve hepsi döllendi ve 4 tanesi blstokist oldu bu benim için mucizeydi gerçekten ve 4AB-3BB arası kaliteleri. ben şunu söylemek isterim bir yerde birşeyler ters gidiyorsa o yerde tedaviye devam etmek doğru değil bence. Ve hiç kalabalık değil doktorlar ilgili hemşire hattı var anında cevap. Şişli memorial ve hastane tamamen kişiye özel. Ve laborant konusunda en iyisi tartışmasız Şişli memorial.
Herkese bu yolda iyi şanslar

Çok geçmiş olsun siz de baya travma yaşamışsınız umarım sonu güzel olur. Semra hanımı çok duyuyorum belki ben de denerim , gerçekten zor işler

Çok geçmiş olsun siz de baya travma yaşamışsınız umarım sonu güzel olur. Semra hanımı çok duyuyorum belki ben de denerim , gerçekten zor işler
Çok teşekkür ederim doktorum Yücel Şahin. Semra hoca bölüm başkanı

Merhaba.. bana da aynısını yaptı inanırmısınızz… Mr da bişey çıkmadı dedi ama yine de iğne oldum tedaviye devam ettim. Keşke o zaman bıraksaymışım

Merhaba.. bana da aynısını yaptı inanırmısınızz… Mr da bişey çıkmadı dedi ama yine de iğne oldum tedaviye devam ettim. Keşke o zaman bıraksaymışım
İğneden fayda sağlanmadı mı , ben tekrar başladığımda o iğneyi başka doktorda olacağım sanırım

İğneden fayda sağlanmadı mı , ben tekrar başladığımda o iğneyi başka doktorda olacağım sanırımHerle

İğneden fayda sağlanmadı mı , ben tekrar başladığımda o iğneyi başka doktorda olacağım sanırım
Herkese aynı işlem uygulandığını bu mecradan okuyana kadar fayda sağladığını düşünüyordum açıkcası. Adenomiyozis bir rahatsızlık ise her tüp bebek isteyende olması nasıl bir tesadüf.

Size ne yaptı anlatın herkes okusun

Size ne yaptı anlatın herkes okusun
Şu şekilde oldu; tedaviye başlamadan önce muayene oldum ve bende adenomiyozis olduğunu geçici zoladex iğnesinden olacağımı söyledi. Bir sürü mr a görüntüleme merkezine gönderdi herşeye bakıldı hiçbirşeyin yok tertemiz dedi opu ya okey verdi ama yine de o iğneyi yaptı. 3 yumurtam kalmıştı kalitelerinden 2. Transfere kadar hiç bahsetmedi. 1. Transferde 2 adet hangi kalitede yumurta koyacağını söylemedi o iş bende gibi cevaplar verdi. Tutmadı 1 yumurtam kaldı onu 5aa dedi. 12 gün sonra pozitifi aldık. ilk değerimizi öğrendiğimizde tedirginlikle sevinebilir miyiz eminmiyiz diye sorduğumuzda hayırlı olsun sevinebilirsiniz dediler bizi ümitlendirdiler. Biz de aileden herkese söyledik sevincimizi paylaştık sonrasında değerleri düşmeye başladı bizim için yıkım oldu. Bize böyle bir ihtimal olduğunu söylemediler. Ödeme muhasebe kısımları da tam bir fiyasko. Normalde anlaştığımız fiyattan iki katı fazlasını istediler sonrasında ise biz sizinle o fiyata anlaşmadık dediler. durumu izah etmeye çalıştık hatalarını onlara söyledik fakat onlar da bize lütüfmuşcası indirim yapabileceklerini söylediler tabi o söyledikleri indirimi de yapmadılar biz hem iki katı fiyat ödedik hem de moralimiz bozulduğuyla kaldık. Çünkü reçeteyi verdiler iğneleri yaptılar göbekten sonra muhasebeye çağırdılar. O kadar uyanıklar ki. Ve sonra başka bir kız arkadaşımdan duydum onu da oraya ben yönlendirmiştim ona da aynısını yapmışlar önce reçeteyi verip iğneleri yapıp sonra muhasebeye çağırmışlar. Taktikleri bu yani onların. kesinlikle herkese ticari gözle baktıklarını düşünüyorum yani bizi resmen para olarak gördüler ve herkesi o şekilde görüyorlar. Şimdilik aklıma gelenler bunlar üslupları size yaklaşımları hemşirelerin size tutumları tavırları tripli davranışları hiç hoş değil çünkü biz oraya zaten psikolojisi bozuk bir şekilde gidiyoruz en çok desteğe ihtiyacımız olan bir zamanda sen size öyle davranmaları gerçekten hiç hoş olmuyor tedaviyi çok çok çok etkiliyor. Ortalama arkadaşlarımdan ve internette okuduğum yorumlardan da anladığım kadarıyla herkes benzer şeyleri yaşamış pozitifi gören kişiler az kader kısmet biraz da tabii ki ama bazı şeyler benim gözüme çok sokuldu fakat ben görmekte direndim ben yandım başkası yanmasın

Aynı şeyler bende yurtdışındayım diye 2 kat fiyat verdiler 2. Opuda . En son tüpleri alacaz dediler bende kaçtım ordan resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…