• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda KK buluşması :)

Bende su aralar müge anlıda işlenen bi konu yuzunden tedirgin oldum tanımadıgım biriyle bulusmaktan
Ankarada bulusma olacak yakında gidesim geliyor ama korkuyorum valla

Kıssmettt:KK53:

Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...
En çok neye hayret ediyorum biliyor musun .Sanalda tanışıp günübirlik cinsellik yaşayanlara . O tam bir deli cesareti

Canım ben hep öyle ayrıntılı düşünüyorum ya..İyi bir huy mu kötü bir huy mu bilemiyorum..Yerine göre iyi yerine göre kötüdür belki ama bilemiyorum tanımadıklarıma karşı güven problemi var bende..Hatta sanada başımdan geçen bir olayı anlattım biliyorsun..Çok önemli birşey değil belki ama zaten olmayan güvenimi iyice kaybetmeme sebep oldu:KK53:

Evet canim seni anlayabiliyorum. Basina gelen olay cok fena. Ben de olsam ben ds guvenemezdim.. Allaha emanetiz ehehehe. Gorusmeye kocamla gidicem, duyun kizlar @pontipayn kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna braindamage braindamage :KK70::KK70:

En çok neye hayret ediyorum biliyor musun .Sanalda tanışıp günübirlik cinsellik yaşayanlara . O tam bir deli cesareti
Ona zaten söylenecek söz yok..Ben arkadaş olarak bayanlarla buluşmaya korkuyorum,onlar ilişki yaşamaya birde erkekle buluşmaya nasıl korkmuyorlar pes yani..Adam kesip,doğrasa atsa bir köşeye kimsenin ruhu duymaz..Bok yoluna gitti işte..Böyle söyleyince insanlara garip geliyor ama bunlar bizim hayal gücümüz değil ki,haberlerde izlediğimiz olan şeyler..Ya insanlar çok cesur ya da ben çok korkak bir insanım,bilemedim...

2011 senesinde diyet grubumdan tam 15 kişilik bir arkadas grubumuz vardı.
hepsi ile de elektrikler tutmasa da bazıları ile çok iyi arkdas olmustuk. diyet bitti sonra herkes hayatına döndü. biri haric. o ablam simdi facebook listemde ve yıllardır sohbet ederiz arada.
ayrıca yakinen dostum olan bir arkadasım daha var. onun harici bi iki kişi daha var, KK dakilerden şimdiye kadar hiç zarar görmedim.
uzun uzun konusup sohbet edince zaten anlıyorsunuz karşınızdakinin aşagı yukarı nasıl biri olduğunu. bu arkadaşlardan ikisini de evimde misafir ettm biri yatılı kaldı hatta.
çok çok bir kafede buluşulur, ergen erkek olanları da kovalarsınız giderler. ben büyütülecek bişi göremiyorum bunda. ama konu sahibi yeni olman bizim kk kadınlarının paranoyalarını körüklemiş, kötü olmuş bu..

Daha pazar üye olmuşsunuz ve kk buluşması istiyorsunuz:KK57::KK57:

hayret içerisindeyim ne çabuk ısınmışsınız buraya böyle

Back