Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...