- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Anestezist07
Anaaam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uuups yılların üyesiyim daha cesaret kimseye buluşma teklif etmedimArkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..
Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)
Kara bulut olup çökelim konu sahibinin üzerineCanim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz.braindamage @kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaa @tamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. @pinkstrap ve @EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum
seviyorum eheheheh
Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi
Edit: @CathyLizzie cigimi unutmusum cok ayip bana)
Ay teşekkür ederim efendim. Bilmukabele. Sephoraa ile ben de gorusmeyi isterdim. Aslinda simdi yazsam liste uzar aklima da gelmiyor.) @masmavi var mesela @Margarikotin var. Severim onlari da..
Kara bulut olup çökelim konu sahibinin üzerine![]()
Biz de buradan tanışıp ekleştiğimiz bir arkadaşla vapurda karşılaşmıştıkkk'daki hatunlar aslında her yerde haberimiz yok.
banane![]()
O da beni değil eşimi tanımış deli
biz hergün görüşüyoz onlarla sıkıldık artık yeni canlar kanlar kızlar lazım anlamıyor musunTamam hadi gel bulusalim eheheheh. siz geyik topiginizde kimseyle bulusmadiniz mi? Cok ayip![]()
Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...Tabi şu da var .Ben sanal ortamda kendisini tamamen özgür hissedenlerdenim .kimse beni tanımadığı için kusurlarımı da söylerim kendimi çok temiz çok güzel çok iyi ev hanımı gibi göstermekten zevk almam.Böyle takdir görme ihtiyacı olan biri değilim çünkü.Tam tersi olup farklı gözüken tabii ki var .
hahaha şaşırmışsındır birdenO da beni değil eşimi tanımış deli![]()
biz hergün görüşüyoz onlarla sıkıldık artık yeni canlar kanlar kızlar lazım anlamıyor musun![]()
aynen açmamış.... o yüzden taşıyalım yerineBence doğru bölüme açmamışsınız konuyu.
Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...
Canım ben hep öyle ayrıntılı düşünüyorum ya..İyi bir huy mu kötü bir huy mu bilemiyorum..Yerine göre iyi yerine göre kötüdür belki ama bilemiyorum tanımadıklarıma karşı güven problemi var bende..Hatta sanada başımdan geçen bir olayı anlattım biliyorsun..Çok önemli birşey değil belki ama zaten olmayan güvenimi iyice kaybetmeme sebep olduCanim sen cok derin dusunuyorsun.
Ama haklisin. Fakat kendi adima telden gorustugum arkadaslarimin oyle olmadigini biliyorum cok şükür. Annelerimize dar taniyoruz birbirimizi artik![]()