• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda KK buluşması :)

Yanlış yere açılmış konu buluşma haberleri ve aktiviteler bölümüne açılıcaktı konu ben bikaç istanbul buluşmasına katıldım harika arkadaşlıklar edindim kimse kötü niyetli değildi saolsunlar ama çoğu eski üyelerdi yeni üye güvenip gitmesi biraz zor bana göre

Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve forum kurallarına aykırı mı değil mi bilemiyorum eğer aykırıysa lütfen kusura bakmayın ..

Daha önceki konumda yazdığım gibi istanbula okumaya geldim.. Burada pek kimsem yok okuldan bir kaç arkadaşım dışında.. zaten hayatım boyunca pek arkadaş çevresi kurabilmiş bir insan olamadım.. karşımdaki insanlara hep iyi niyetle yaklaştım ama mutlaka sonucunda bi kötülük gördüm.. çok az ve öz arkadaşım var ama artık kabuğumu kırmak istiyorum ve bir KK buluşması yapalım diyorum.. ne dersiniz ? :)
uuups yılların üyesiyim daha cesaret kimseye buluşma teklif etmedim :KK53:

Canim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz. braindamage braindamage @kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaa @tamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. @pinkstrap ve @EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum :KK66: seviyorum eheheheh

Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi :KK70:

Edit: @CathyLizzie cigimi unutmusum cok ayip bana :-))
Kara bulut olup çökelim konu sahibinin üzerine :D

Biz de buradan tanışıp ekleştiğimiz bir arkadaşla vapurda karşılaşmıştık:D kk'daki hatunlar aslında her yerde haberimiz yok.

Tabi şu da var .Ben sanal ortamda kendisini tamamen özgür hissedenlerdenim .kimse beni tanımadığı için kusurlarımı da söylerim kendimi çok temiz çok güzel çok iyi ev hanımı gibi göstermekten zevk almam.Böyle takdir görme ihtiyacı olan biri değilim çünkü.Tam tersi olup farklı gözüken tabii ki var .
Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...

Aynen bende öyleyim sonuçta kimse beni tanımıyor, o yüzden rahatlıkla bir derdimi anlatabiliyorum yada bir kusurum varsa bunu dile getirebilirim,burda bir tanıdığım olmadığı için çekinmem hoş olsa da çekinmem,ben çünkü o ne der bu ne der diye yaşayan biri değilim..Ben böyleyim ve sevende beni böyle sever..Kimse için kendimi değiştirecek değilim..Ama benim anlatmak istediğim tam olarak o değil..Mesela bir insanla konuşuyorsun, çok iyi çok hoş bir insan ve reelde de bu insanla görüşmeye karar verdik diyelim..Peki bu insan gerçekten doğru mu söylüyor? Yani anlattığı gibi mi? Hırlı mı,hırsız mı,dolandırıcı mı,organ mafyası mı,yada karşımda ki gerçekten kadın mı? Yani şimdi belki sen çok film izliyorsun derler bana ama gerçekten ben böyle şeylerden çok korkuyorum..Yani artık öyle bir zamanda yaşıyoruz ki insan komşusuna bile güvenemiyor..Son dönemde olan olayları gördük hepimiz..Gencecik kızı nasıl katlettiler vahşice hemde evine giderken minibüste..Şimdi böyle bir toplumda kim kime nasıl güvenebilir ki? Belki ben fazla ayrıntılı düşünüyorum ama gerçek fikrim bu yani elimde değil,insan korkuyor...

Canim sen cok derin dusunuyorsun. :KK17:
Ama haklisin. Fakat kendi adima telden gorustugum arkadaslarimin oyle olmadigini biliyorum cok şükür. Annelerimize dar taniyoruz birbirimizi artik:KK70:

Kaç yıl öncesine kadar KK buluşmaları yapılıyorduçok ta güzel oluoyordu,o dönemdeki bir çok arkadaşımız artık yok gelmiyorlar bile siteye..

oo kkdan çok kişiyle reelde görüştüm.. çok fazla üyeyi tanıdım. çook iyi dostlar kazandım.

Canim sen cok derin dusunuyorsun. :KK17:
Ama haklisin. Fakat kendi adima telden gorustugum arkadaslarimin oyle olmadigini biliyorum cok şükür. Annelerimize dar taniyoruz birbirimizi artik:KK70:
Canım ben hep öyle ayrıntılı düşünüyorum ya..İyi bir huy mu kötü bir huy mu bilemiyorum..Yerine göre iyi yerine göre kötüdür belki ama bilemiyorum tanımadıklarıma karşı güven problemi var bende..Hatta sanada başımdan geçen bir olayı anlattım biliyorsun..Çok önemli birşey değil belki ama zaten olmayan güvenimi iyice kaybetmeme sebep oldu:KK53:

Back