- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Anestezist07
-
Hahahahayir canim, bize her yer angara
Yeri ve saati söyle hemen geliyoruz
yaninda keleşini de gotur hanimabla, ne olur ne olmazYeri ve saati söyle hemen geliyoruz
hahahaböbrekleri paket mi yapalım orada mı alırsın diyesim geldi
yaninda keleşini de gotur hanimabla, ne olur ne olmaz
Canim bi ara ben gelirsem oraya gorusuruz inşallah, belki de sen gelirsin. Ben CathyLizzie yi unutmusum yazmayi. Onunla da gorusuyoruz ama o da bize uzak. Gelirse gorusecegiz insallah..Bilgecem inan sen,fashion, brain, tamdem, pinkstrap, themis1990 filan gecti aklimdan o msji yazarken.. ama siz bana cookk uzaklardasiniz :/
ben de sephoraa ,bilgece ,ebru72 ,aptalaşık,parkbyull,just,lavantakokulusandık,adonisinannesi,kuduzfare gibi arkadaşlarla görüşmek isterdim.Bana insancıl geliyorlar .
evet aslında daha bir kaç arkadaş daha var .Yorumları da kaliteli ,düşünceleri de.Ay teşekkür ederim efendim. Bilmukabele. Sephoraa ile ben de gorusmeyi isterdim. Aslinda simdi yazsam liste uzar aklima da gelmiyor.) M masmavi var mesela @Margarikotin var. Severim onlari da..
evet aslında daha bir kaç arkadaş daha var .Yorumları da kaliteli ,düşünceleri de.
Ben mesela fazla sevilmem ağzımın ayarı bazen kaçar ama ben günlük yaşamda da böyleyim .Amirmiş müdürmüş hiç takmam .Biraz marjinal kalırım . :)
Canım işte diyorum ya herşey olabilir..Bu bir risk yani..Çok iyi arkadaşlıklar da kurulabilir,hoş olmayan insanlarlada karşılaşabiliriz..Mutlaka çok çok iyi insanlar var ama bize denk gelecek mi orası önemli..Sanalda konuştuğumuz kadarına bakarsak bir sorun yok ama gerçek hayatta da konuşuğumuz insanlar öyle mi işte asıl önemli olan bu..Belki ben anlattığım gibi biri değilim,belkide sen anlattığından çok farklı birisin bunu anlamak mümkün değil işte..O yüzden pek sıcak bakamıyorum ben bu işlere...kendimden pay biçecek olursam burada yorumlarını sevdiğim vicdanlı olduğundan emin olduğum epey isim var .Özel hayatta arkadaşlık kursam özelini hiç bilmiyormuş gibi davranırım yani sırlarını ele vermem ama ya güvenimizi boşa çıkaranlar da araya kaynarsa . Kocamın dedikodusunu yapmışım kadın bunu yüzüme vurursa çok bozulurum.
Allah canini almasinCanim biz arkadaslarla bulusacagiz yakinda. Reelde de konusuyoruz. @braindamage @kurk mantolu madonna @pontipayn inşallah havalar isininca gorusecegiz. Amaaa seninle ve fashionla tanismayi ben de isterdim. Baska merak ettigim yook. Haaatamdem var canim arkadasim, onunla da telden görüşüyoruz ama o Turkiyede yasamadigi icin gorusemiyoruz.. @pinkstrap ve @EnHarbiKiz ile de gorusurum onlarla da konusuyorum seviyorum eheheheh
Konu sahibi senin konun çok vok sacma olmus. Bizler ne kadar konuştuktan sonra birbirimize guvendik. Sana niye güvenelim. Saka gibi
Edit: @CathyLizzie cigimi unutmusum cok ayip bana)
Tabi şu da var .Ben sanal ortamda kendisini tamamen özgür hissedenlerdenim .kimse beni tanımadığı için kusurlarımı da söylerim kendimi çok temiz çok güzel çok iyi ev hanımı gibi göstermekten zevk almam.Böyle takdir görme ihtiyacı olan biri değilim çünkü.Tam tersi olup farklı gözüken tabii ki var .Canım işte diyorum ya herşey olabilir..Bu bir risk yani..Çok iyi arkadaşlıklar da kurulabilir,hoş olmayan insanlarlada karşılaşabiliriz..Mutlaka çok çok iyi insanlar var ama bize denk gelecek mi orası önemli..Sanalda konuştuğumuz kadarına bakarsak bir sorun yok ama gerçek hayatta da konuşuğumuz insanlar öyle mi işte asıl önemli olan bu..Belki ben anlattığım gibi biri değilim,belkide sen anlattığından çok farklı birisin bunu anlamak mümkün değil işte..O yüzden pek sıcak bakamıyorum ben bu işlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?