İstanbulda KK buluşması :)

hayir canim, bize her yer angara
Hahaha Aslında dediğim gibi mutlaka burda iyi insanlar var ama öyle ruh hastalarıda var ki mesela o fake konu açanları görüyoruz 30 sayfa yorumda nasıl senaryo yazıyorlar,bizde inanıp dertleşiyoruz,üzülüyoruz sonra bakıyoruz ya erkek üye yada dalga geçmek amaçlı yazmış..Şimdi gel de güven hadi insanlara..Onlar yüzünden burda ki düzgün insanlara bile şüpheyle yaklaşılıyoruz yani..Benim mantığımın almadığı bir insan olmayan şeyleri kafasında tasarlayıp nasıl böyle yazar ve bundan ne zevk alır ki? O yüzden ciddiyim korkuyorum sanal ortamdan

Bir kere konunuz yanlış yerde şehirler kısmı var tanışalım bölümleri oraya yazabilirdiniz. Ayrıca hadi eski üye olsanız burada arkadaşlıklar dostluklar kurdunuz artık yüz yüze gelmek istiyorsunuz derdim de daha çok yeni üyesiniz ve burada hiç tanımadığı muhabbetin olmadığı insanlarla tanışmak istiyorsun insanlar tanımadığı bilmediği muhabbeti olmadığı biriyle neden tanışsın hemen gidip de. Neden bulunduğunuz çevrede arkadaşlık kurmaya çalışmıyorsunuz aynı şey o zamanda bir yerden adım atacaksınız böyle de. Okulda sınıfında hiç merhaba diyeceğin insan yok, onlara yaklaşamıyorsun da burada cesaret ediyorsun buluşalım demeye ilginç. Belki erkek üyesin ne bilelim biz enteresan yani.

ben de sephoraa ,bilgece ,ebru72 ,aptalaşık,parkbyull,just,lavantakokulusandık,adonisinannesi,kuduzfare gibi arkadaşlarla görüşmek isterdim.Bana insancıl geliyorlar .

Bilgecem inan sen,fashion, brain, tamdem, pinkstrap, themis1990 filan gecti aklimdan o msji yazarken.. ama siz bana cookk uzaklardasiniz :/
Canim bi ara ben gelirsem oraya gorusuruz inşallah, belki de sen gelirsin. Ben CathyLizzie yi unutmusum yazmayi. Onunla da gorusuyoruz ama o da bize uzak. Gelirse gorusecegiz insallah..

ben de öğrenciyim. benim de kimsem yok. olsa iyi olurdu))

bazı forum sitelerinde yapıyorlar bu tür buluşmaları iyi oluyor.

ben de sephoraa ,bilgece ,ebru72 ,aptalaşık,parkbyull,just,lavantakokulusandık,adonisinannesi,kuduzfare gibi arkadaşlarla görüşmek isterdim.Bana insancıl geliyorlar .

Ay teşekkür ederim efendim. Bilmukabele. Sephoraa ile ben de gorusmeyi isterdim. Aslinda simdi yazsam liste uzar aklima da gelmiyor. ) M masmavi var mesela @Margarikotin var. Severim onlari da..

Ay teşekkür ederim efendim. Bilmukabele. Sephoraa ile ben de gorusmeyi isterdim. Aslinda simdi yazsam liste uzar aklima da gelmiyor. ) M masmavi var mesela @Margarikotin var. Severim onlari da..
evet aslında daha bir kaç arkadaş daha var .Yorumları da kaliteli ,düşünceleri de.
Ben mesela fazla sevilmem ağzımın ayarı bazen kaçar ama ben günlük yaşamda da böyleyim .Amirmiş müdürmüş hiç takmam .Biraz marjinal kalırım . :)

valla tanışıp buluşmak için ilk başta samimi olmak gerekir, azıcık takip edip tanımak gerekir sanalda da olsa.

benim 2 arkadaşım var mesela.
birbirimizin evine girip çıkarız ayda 1 görüşürüz ve her gün whatsup'tan yazışırız.

sanal sevgili edinmek kadar riskli ama

Şuradaki en eski üye bile bu konuyu açsa güvenip gidemez insanlar.
Çünkü kimse kimseyi reel hayatta tanımıyor.
Kaldı ki yeni üyesin, konun aşırı derecede abes.

Herkesin bir yapisi var, siz de oylesiniz demekki )

Canım işte diyorum ya herşey olabilir..Bu bir risk yani..Çok iyi arkadaşlıklar da kurulabilir,hoş olmayan insanlarlada karşılaşabiliriz..Mutlaka çok çok iyi insanlar var ama bize denk gelecek mi orası önemli..Sanalda konuştuğumuz kadarına bakarsak bir sorun yok ama gerçek hayatta da konuşuğumuz insanlar öyle mi işte asıl önemli olan bu..Belki ben anlattığım gibi biri değilim,belkide sen anlattığından çok farklı birisin bunu anlamak mümkün değil işte..O yüzden pek sıcak bakamıyorum ben bu işlere...

Benim de bulusmak istedigim cok arkadasim var. Gecen ay biriyle bulustuk mesela. Ama bizim dostlugumuz 3 yillik. Sadece birkac sohbetle olan sey degil. Bu yuzden once bir tanisip kaynasmaniz gerek ve emin olmaniz gerek.

Allah canini almasin marcello yu unuttun hain arkadas

Tabi şu da var .Ben sanal ortamda kendisini tamamen özgür hissedenlerdenim .kimse beni tanımadığı için kusurlarımı da söylerim kendimi çok temiz çok güzel çok iyi ev hanımı gibi göstermekten zevk almam.Böyle takdir görme ihtiyacı olan biri değilim çünkü.Tam tersi olup farklı gözüken tabii ki var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…