İstanbul'da Kına Gecesi İçin Fotoğraf ve Video Çekimi

_betty_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
30
2
1
İstanbul
Kızlar 2 hafta sonra kına gecemiz var, salona erkek girmeyeceği için bayan kameramana ihtiyacımız var. Yardımcı olur musunuz

Canm ben özel çekim yapıyorum yalnız 15 mayısta kendi kınam var yoksa ilçe yakın olsa gelirdim :)) hayırlı uğurlu olsun...Dış çekim için ararsn arkdşmı önerebilrm fotoğrflarnı dilersen göstereblrmm

Çok teşekkür ederim canım şansa bak nasıl denk geldi. Fotoğrafçımızı ayarladık da kınada video çekecek bir bayan bulamadım Sana da hayırlı olsun, mutluluklar :)

Çok teşekkür ederim canım şansa bak nasıl denk geldi. Fotoğrafçımızı ayarladık da kınada video çekecek bir bayan bulamadım Sana da hayırlı olsun, mutluluklar :)

:) evet tesadüf ...Gönlüne göre olsn inş herşey ...Hazırlklar ansıl bittimi anlaşln aynı gün geliniyz...

çok teşekkürler, senin de gönlünce olsun :) bitti şuan günü bekliyorum her şey hazır sayılır. senin nasıl, düğün günün ne zaman benim 18'i :)

:) evet tesadüf ...Gönlüne göre olsn inş herşey ...Hazırlklar ansıl bittimi anlaşln aynı gün geliniyz...

çok teşekkürler, senin de gönlünce olsun :) bitti şuan günü bekliyorum her şey hazır sayılır. senin nasıl, düğün günün ne zaman benim 18'i :)

17 Mayıs Cumartesi cnm ...Düğün hazırlkları tmm allhn iznyle kına için bi kaç işim kaldı o kadar :))Çeyizimde pazar günü gidicek allahn iznyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…