ayy çok teşekkür ederim Ebrhll gerçekten Mine hanım ne kadar da güler yüzlü sabırlı anlayışlı bir doktor. 3 kişi girdik odaya sesini bile çıkarmadı. Daha önce gittiğim dr suratsızmış resmen yani. Sanırım Mine hanımla devam edeceğim ama inşallah normal doğum taraftarıdır

Çok tatlı biridir evet :) memnun kalacağından emindim açıkcası.Ben sezaryen olacağım mecburen çünkü myom ameliyatım açık oldu ve sezaryen gibi açıldı o yüzden.Konuş Mine hanımla normal istediğini kendisi de normal doğumu destekliyor zaten.İsminiz neydi bu arada? Mine hocayı merak edenler instagramdan da bakabilir profili mevcut

daha çok erken ama konuşacağım tabii. ebru ben bu arada. çok teşekkürler. haftaya ikili teste gideceğim. onu başka bir doktor yapıyormuş. inşallah iyi sonuçlar alırız.

Çok geçmiş olsun... Sizin adınıza sevindim, iyi bir doktora denk geldiğiniz için.
Bu doktor konuları da şans işi malesef.
İyisine denk gelmek çok zor gerçekten...

özel Avrupa şafak hastanesi deniz beyi kesinlikle tavsiye ederim çok samimi, içten ve ilgili

daha çok erken ama konuşacağım tabii. ebru ben bu arada. çok teşekkürler. haftaya ikili teste gideceğim. onu başka bir doktor yapıyormuş. inşallah iyi sonuçlar alırız.

Adaşız benimde ismim Ebru:) sen 12 haftalık falan mısın benim Cumartesi randevum var mine hanımla nasipse kalp sesini duyacağız 7 haftalık oluyorum Cumartesi.2’li test için bana daha var sanırım.Rabbim hayırlısıyla temiz sonuçlar almayı nasip etsin canım benim

tam 11 hafta bitti bugün. salı günü gideceğiz ikili teste 12 haftalık oluyor işte. 12 ile 14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum. amin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
ben daha önceki doktoruma gitmiştim 6 ve 8 haftalıkken kalp sesini çok az dinletmişti ikisinde de. geçen hafta mine hanıma gittik ya büyüdü diye ya da doktor farkı bilmiyorum ama baya gümbür gümbür dinletti kalp atışlarını. inşallah hepimize temiz sonuçlar nasip etsin hayırlısıyla

Oh maşallah Rabbim güzel haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Mine hoca bi tanedir,ben bir kaç arkadaşıma daha tavsiye etmiştim hepsi gitti ve çok memnun kaldılar aralarından biri 7.haftasındaydı ama sizin gibi gümbür gümbür duymuşlardı kalp sesini doktorun alakasıyla ilgili o bence bazısı başından savıyor ben mine hocayı bulana kadar 3-4 doktor dolaştım inan bu sebeplerden.Ah inşallah Cumartesi günü bizde hayırlısıyla duyarız kalp sesini Rabbim nasip etsin inşallah bize de

Merhaba, Bir arkadaşım Esenler Avicenna Serçin Ordu'yu çok övdü hatta yorumları harika o hastaneye yakın olanlar deneyebilir ve normal doğumcuymuş :) Ben başta doktor seçimimi yaptığım için ona gitmedim.

Kalp sesini kesin duyarsınız canım hiç dert etme. Mine hanım hem ilgili hem de bana bir güven verdi sağolsun. Hiç kafana takma aksi bir şey olmaz falan dedi. Olumlu yaklaşınca karşındaki sen de olumlu oluyorsun ister istemez.
İnşallah sonuna kadar böyle gitsin hepimizin

Ah Amin kuzum inşallah Rabbim işitsin:) instagram kullanıyorsan takipleşelim kaybetmeyeyim seni :) ebrhll benim insta sayfam eşimle güneş gözlüklü fotoğrafımız var profilde

Kızlar selamlar ben de gördüm şimdi bu konu başlığını bende yazmak istedim. Doktor çok tavsiye edilmez derler ama yine de bilin istedim Şişli taraflarında Dr. Nazar İpekçi doktorumun adı . Hem benim doğum doktorum(annemin de doktoru) hem de bebeklerimin:) Güvenilir gerçekten çok tecrübeli ve en önemlisi soğuk kanlı bir doktor. İlk doğumumu onunla atlattım çok şükür . İkinci bebeğimde de onunla olacağım önce Allahın izniyle :) Hepinize hayırlı doğumlar olsun şimdiden. Allah yardımcımız olsun

Aa nazar ipekci benim de annemin doktoruydu, yani beni dünyaya getiren doktor :) hala çalışıyor mu?

Üsküdar Anadolu hastanesi yeşim Timuroğlu şuan bu doktora gidiyorum çok memnunum çok ilgili Güler yüzlü ve işinde çok iyi ben pko hastasıyım ileri derecede yumurtalarım asla cewap wermiyordu bu ay tedavisiyle birlikte bir yumurtanın oldu vitamin ve klomen hem muayene ücreti çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…