İstanbul Kurtköyde Ersoy Hastanesi'nin kadın doğum doktorlarindan genel olarak memnunlar ve aynı yerde Emsey hastanesi var orasına iyidir. İkisi özel hastane bu arada. Seninki kimdi canim
Anladım canım neyse ki sonunda anlaşılmış...Benim ki de yarı özel ( özel Çamlıca medicana hastanesinde kadın doğum doktoru Mine Tüzel
merhaba, çok geçmiş olsun.
Mine hanımdan memnun kaldınız mı?
ben de kendısıne gitmeyi düşünüyorum ama netten arastırdgım kadarıyla pek yorum bulamadım.
Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Merhaba evet çok memnun kaldım eli cidden çok hafif bunu ameliyat sonrası anladım.Çok alakalı bir doktor ve samimi biri ben açıkcası tavsiye ederim.Eğer giderseniz bana da yazın
selam dünden beri forumlardaki konuyla ilgili yazılara bakıyorum, senin de durumunu okudum. nasıl oldu karnındaki şişlik felan düzeldi mi?
ben de ameliyatımı Özel Şafak hastanesi Bektaş Yıldırım'a oldum. kendisi zaten aile dostumuz olur o yüzden çok güveniyorum, çokta ilgilendi sağolsun. zaten eski profesörlerden muayenesinde bile gereksiz müdahalede bulunmaz. hamileliğe desteği olsun diye aldı miyomları, bebeğin tutunmasına ve gelişmesine engel olmasın diye.
merhaba, çok geçmiş olsun.
Mine hanımdan memnun kaldınız mı?
ben de kendısıne gitmeyi düşünüyorum ama netten arastırdgım kadarıyla pek yorum bulamadım.
evet ona gıdıyorum, memnunum
whatsp vs yazdıgımda cvp yazıyor mutlaka
ama dogum konusu hakkında bılgım yok malesef:)
Merhaba acaba Mine Hanım'ı denediniz mi?
Bebeğiniz hayırlı olsun. TeşekkürlerBana kalırsa muhakkak gidin Mine hocaya ben ameliyatımı da ona oldum,nasipse inşallah doğumumu da kendisine yaptıracağım.Zaten sizde gitseniz bir daha başka doktor arama ihtiyacı duymazsınız
Bebeğiniz hayırlı olsun. Teşekkürler
Ben hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden
çooook sevindimmmmdarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?