• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım mide yanmasına evde mayalanmış yoğurdun suyu, bir de ayva üstü kahve iyi geliyor. Bu arada dr için gerçekten teşekkürler Mine hanımdan çok memnunuz bir kız bebiş geliyor inşallah bize.

Merhaba bende Ümraniye Atlas hastanesi Sibel Esti hanıma gidiyordum ama eğitime gittiği için doktor arayışına girdim sonra Hisar hospital Dr Nur Beştay a gittim çok memnun kaldım ama SSK ile anlaşması ve özel sağlık sigortamızda olmadığı için bütçemizi aşar diye başka doktor arayışına girdim Medicana Çamlıca Mine hanımı duydum gidenler tavsiye edetmisiniz 20 haftalık hamileyim normal Doğum taraftarımı acaba ?

Ben de mine hanima gidiyorum. Cok tatli ve ilgili bir doktor benim de 21. Haftam. Ayni hastanedeki aylin hanimi tavsiye etmem. Baslarda ona gidiyordum bi soruya bile cevap verrmiyor. Mine hanim sordugun seylere gun icerisinde mutlaka dönüyor. Simdilik normal mi sezeryan mi hic konusmadik tabii daha cok erken ama bence bebegin ve annenin durumuna gore normal dogumu da destekleyecektir. Ben normal dogum icin israrci olmayi düşünüyorum.

Merhaba Arkadaslar.

Ben de artık Alparslan Bey'in hastasıyım ve buraya diger tavsiye sitelerinde yazdıgımı kopyalayacagım
Kendisini biraz mesafeli bulabilirsiniz ancak işini iyi yapan profesyonel bir doktor, cerrah.

İlk muayene olduğum doktor doğru teşhis koymakla birlikte açık ameliyat tekniğini önermişti. Açık ameliyatın iyileşme sürecinin uzun sürmesi ve kasıkta 10 cmlik bir iz bırakacağı nedeniyle moralim çok bozulmuştu Bu nedenle başka bir doktor arayışına girdim. Belki ameliyat gerekmez, belki kapalı ameliyat ile atlatabilirim düşüncesiyle...

Alparslan Bey muayene sonrası aynı teşhisi koydu ve ben kendisini yönlendirmeden Laparoskopi tekniği (kapalı ameliyat) ile ameliyat yapabilecegini, şartların uygun oldugunu söyledi ve ben "sahi mi dedim" o anki sevincimi size anlatamam. Çünkü bu teknik hastanın konforu, iyileşme süreci ve risk açısından daha iyi bir teknikmiş. 26/06/2018 tarihinde kendisine laparoskopi tekniğiyle miyom ve histeroskopik polip ameliyatı olduğum. Iyileşme surecim cok hızlı oldu. Ağrım, sızım ve kanamam neredeyse olmadı. 3 adet kesi yeri (1-1.5 cm) var ve iz kalmayacak görünüyor.
Ben ameliyatı gozumde cok buyuttugum için stresden ZONA olmustum :) Ama ameliyattan sonraki 2. gun ne agrım ne sızım vardı. Hatta agrı kesici içmesem bile olurdu. ilk 3 gun yine de aldım. Kanamam bile dogru duzgun olmadı
(2. gunden itibaren)

Benim deneyimim ameliyat uzerine tabi. Tüp Bebek ya da dogum degil ama o kısımlardan da bahsediliyor tavsiye sitelerinde arastırırsanız.

Ben arastırma sırasında şu doktorların da iyi doktorlar oldugunu gordum. Onu da buraya yazayım. Ha derseniz ki neden bunlar degil Alparslan Bey, Hastane masrafları, sigorta ve hastahane seçimi nedenlerinden ötürü de Alparslan Bey'i seçtim. Ozel sigortam yoktu ve ve Jinemedin ssk ile anlasması vardı. O sebeple.

dr Cihat Ünlü (prof) kendisi duayen.
dr Sedat Varol (operator) açık ameliyatı tercih ettiği için kendisini tercih etmedim ama muayne ve taşhis açısından iyi.
dr Ahmet Cem iyi bozkurt (prof) laparoskopi de başarılı genç, iyi bir dr.

görüşmediğim ama iyi referans aldıklarım;
dr Kılıç Aydınlı (prof)
dr Banu Goker Ozdemir (operator)
dr Taner Usta (Doç)

Herkes sağlığına ve bebeğine kavuşsun. Sevgiler.

Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
doktorun ısmı neydı acaba? acık amelıyat mı oldunuz? ve amelıyat surecınız nasıl oldu? kac gece kaldınız? kac dıkıs atıldı? hastandede kaldıgınız gece kanamanız veyaz agrınız oldumu?

Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Merhaba, bana doktor tavsiyesi verebilir misiniz?

Merhabalar sizin yorumunuzla alakalı soru sormak için biraz geç kaldım ama bende de myom var ve gittiğim doktor açık ameliyat dedi.bende çok gerginim korkuyorum hayatımda hiç ameliyat olmadım nasıl olacak ne olacak bilmiyorum.dr olarak Alpaslan bey demişsiniz soy ismi nedir nerede yaptı ameliyatinizi ne kadar ödediniz ameliyat nasıl geçti acaba

Pendik medicalpark Murat BOZKURT! Tanıdığım en iyi en güleryüzlü kadın doğum doktoru. Cok sayıda miyomum vardı 17 haftalık bebeğimi kaybettim onlar yüzünden.Yana döne gitmediğimiz doktor kalmadı, sonunda Murat hocayı bulduk insana güven veren tecrübesini hissettiren konuşması ve güleryüzüyle çok güzel bir süreç geçirdik ameliyatımı yaptı tam 9 adet miyom çıkardı, şimdi bebek için geri sayıma başladık:) İyi hekim olması bir yana iyi bir insan ve bizim en umutsuz olduğumuz anda bile güleryüzüyle her şeyi anlattı içimizi rahatlattı bizim gibi pimpirikli bir çiftin her sorusuna özenle cevap verdi. Rabbim onu ülkemize bağışlasın böyle doktorların sayısı artsın inşallah🙏🏻

Merhaba bende ameliyat olucam arastiriyorum. Kac miyomunuz vardi ve buyuklukleri neydi, siz nerde oldunuz hangi doktor ve memnun kaldiniz mi acaba

Mrb arkadasim istanbulda kimde oldun bendede tesadufen acile gitmemle ortaya cikti ve napcami bikemiyirum ameliyat tsk care diolar cvp yazarsan sevinirim

Ben hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden
Merhaba mine hnım şuan bölge hastanesinde ben kronik sistit hastalığı ve ver polikistik over tansıı konuldu. iyi bir doktor bulmam gerekiyor bu konularda uzman birimidir kendis ?

Back