- 18 Şubat 2018
- 33
- 6
- 16
- 36
ne demek :) yazdığın için ben teşekkür ederim güzel tesadüf tebessüm ettirdi beni de . SevgilerBilgilendirme icin cok tesekkur ederim, ben de en kısa zamanda kendisini ziyaret edecegim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek :) yazdığın için ben teşekkür ederim güzel tesadüf tebessüm ettirdi beni de . SevgilerBilgilendirme icin cok tesekkur ederim, ben de en kısa zamanda kendisini ziyaret edecegim :)
Muayene ücreti ne kadar canımBen hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden
Muayene ücreti ne kadar canım
Teşekkür ederimEğer ssk lı isen 130 tl kuzum ben ssk lı olarak gidiyorum 130 tl ödüyorum diğer durumlardaki fiyatlarını bilmiyorum ama
herşey yolunda mı? merak ettim ne durumdasın bi bakayım dedim?Amin kuzum inşallah:)
herşey yolunda mı? merak ettim ne durumdasın bi bakayım dedim?
Merhaba bende Ümraniye Atlas hastanesi Sibel eBenim ki de yarı özel ( özel Çamlıca medicana hastanesinde kadın doğum doktoru Mine Tüzel
merhaba, çok geçmiş olsun.
Mine hanımdan memnun kaldınız mı?
ben de kendısıne gitmeyi düşünüyorum ama netten arastırdgım kadarıyla pek yorum bulamadım.
Merhaba bende Ümraniye Atlas hastanesi Sibel Esti hanıma gidiyordum ama eğitime gittiği için doktor arayışına girdim sonra Hisar hospital Dr Nur Beştay a gittim çok memnun kaldım ama SSK ile anlaşması ve özel sağlık sigortamızda olmadığı için bütçemizi aşar diye başka doktor arayışına girdim Medicana Çamlıca Mine hanımı duydum gidenler tavsiye edetmisiniz 20 haftalık hamileyim normal Doğum taraftarımı acaba ?
doktorun ısmı neydı acaba? acık amelıyat mı oldunuz? ve amelıyat surecınız nasıl oldu? kac gece kaldınız? kac dıkıs atıldı? hastandede kaldıgınız gece kanamanız veyaz agrınız oldumu?Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Merhaba, bana doktor tavsiyesi verebilir misiniz?Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Merhaba bende ameliyat olucam arastiriyorum. Kac miyomunuz vardi ve buyuklukleri neydi, siz nerde oldunuz hangi doktor ve memnun kaldiniz mi acabaBen 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Ben 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Mrb arkadasim istanbulda kimde oldun bendede tesadufen acile gitmemle ortaya cikti ve napcami bikemiyirum ameliyat tsk care diolar cvp yazarsan sevinirimBen 27 Kasım da açık myom ameliyatı oldum 12 cm saplı subseröz myom vardı bende kurtuldum şükür.Ama bu süreçten önce tam 3 doktora gitmiştim ve bana rahmimin alınması gerektiğini söylediler sonra tavsiye üzerine ameliyatımı olduğum 4.doktora gittim ve iyi ki de gitmişim.Öyle abuk subuk tahliller ve söylemler oldu ki hem maddi hem manevi ciddi yıprattı bizi gittiğim 3 doktorda şaka gibiydi.İstanbul da iyi bir doktor arayışında olan arkadaşlara yardımcı olmak adını böyle bir konu açtım umarım işinize yarar.Herkese acil şifalar dilerim.Konuyla alakalı sorularınızı ve ameliyat sürecini soran olursa anlatırım kızlar
Merhaba mine hnım şuan bölge hastanesinde ben kronik sistit hastalığı ve ver polikistik over tansıı konuldu. iyi bir doktor bulmam gerekiyor bu konularda uzman birimidir kendis ?Ben hamileyim bu ay kaldım ve hala Mine Tüzel e gidiyorum nasipse doğumumu da ona yaptıracağım ben çok memnunum kendisinden