evet bu hastene çok iyi ama maddi anlamda bizi zorlar canımKadıköy Acıbadem filiz candan topuz
Ben çok memnun kaldım kendisinden .
Özel sağlık sigortası düşünsenizevet bu hastene çok iyi ama maddi anlamda bizi zorlar canım
Şu an hamile olduğu için sağlık aigortası doğumu karşılamaz .bekleme süresine takılırÖzel sağlık sigortası düşünseniz
Özellikle önerdiğiniz bir doktor var mı?Üsküdar/Bağlarbaşı-Academic Hospital kadın doğumu çok iyi tavsiye ederim.
Ertan Özen’i öneririmÖzellikle önerdiğiniz bir doktor var mı?
Netten yorumlara baktım da hastane hakkında çok olumsuz yorum var. Doktorlara iyi denilmiş ama sanırım çok fahiş fiyatları varmış. Ve işleyiş olarak da çok düzenli değilmiş. Siz orada doğum mu yapmıştınız?Ertan Özen’i öneririm
Yok doğum yapmadım ama operasyon geçirdim 1.650 tl ödemiştikNetten yorumlara baktım da hastane hakkında çok olumsuz yorum var. Doktorlara iyi denilmiş ama sanırım çok fahiş fiyatları varmış. Ve işleyiş olarak da çok düzenli değilmiş. Siz orada doğum mu yapmıştınız?
Araştırmak lazım iyice.. Aklımızda bulunsun yine de :)Yok doğum yapmadım ama operasyon geçirdim 1.650 tl ödemiştik
Benim doktorum. İlk gebelikte de ona gittim. Şimdi de gidiyorum. Dünya tatlısıMerhaba bayanlar istanbul anadolu yakasında beykozda oturuyorum. 3,5 aylık hamileyim. iyi bir doktor ve hastane arıyorum. çakmak erdem hastanesine yasemin hnma giden var mı? veya bana hastane önerebilecek.
evet şuanda düşünüyoruz ama işte hastane ve doktordan emin olamıyoruz bir türlü ona göre yaptırmam gerekiyor çünküÖzel sağlık sigortası düşünseniz
yok hayır hamile iken yapılan sigorta var:)Şu an hamile olduğu için sağlık aigortası doğumu karşılamaz .bekleme süresine takılır
Aaaa ben bilmiyordum bunu :)yok hayır hamile iken yapılan sigorta var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?