b-bahar bağdat caddesinde yaptırıyormuşsun iz kalmadan acaba hangi iğneyle yapıyorlar marka olarak ve izolasyonlu mu( yalıtımlı) gümüş mü altın mı öğrenebilir misin markasın epilasyoncundan. çıldırmak üzereyim herkese soruyorum kimse cevap vermiyor hatta buradaki uzmanlar bile(((( eve kendime aldım annem yapacak ama bendeki iğneler kalitesiz esnek değil k2 en incedir ama kalın yani ( yardım edebilir misin canım bana?
bahar şu gittiğin yerin adını söyle lütfen yasaksa adresini tarfi et ne bileyim bizde faydalanalım madem
istanbul anadolu yakası bağdat caddesi göztepede yeri
bende çok araştırdım b_bahar arkadaş yardımcı oldu banada bu konuda onun sayesinde ulaştım gül hanıma sağolsun ve uzun zamandır yaptırıyorum evet diğer kötü sonuçları gördükçe binlerce şükür diyorum.aman dikkat arkadaşlar hijyene işinin ehli olmasına.
iğneli epilasyon tam bir hüner ve beceri işidir uzman kişilerce ve usta eller tarafından uygulandığında yüzde yüz sonuç verir iğneli epilasyon yaptıran ve ayrıca iğneli epilasyon uzmanı olarak tavsiye ederim doğru kişiyi bulmak önemlidir ve yüzeyde olan yani uzun süre ağda cımbız gibi işlemlerle alınmamış bir bölgede bir defada sonuç verir dediğim gibi kişinin tekniği çok önemli
iğneli epilasyon tam bir hüner ve beceri işidir uzman kişilerce ve usta eller tarafından uygulandığında yüzde yüz sonuç verir iğneli epilasyon yaptıran ve ayrıca iğneli epilasyon uzmanı olarak tavsiye ederim doğru kişiyi bulmak önemlidir ve yüzeyde olan yani uzun süre ağda cımbız gibi işlemlerle alınmamış bir bölgede bir defada sonuç verir dediğim gibi kişinin tekniği çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?