istanbulda iğneli epilasyon deneyimlerim

E eclklll yorumunuz çok faydalı, kendi adıma bu bilgiler için teşekkürler Sİzin için üzüldüm açıkcası, iş ahlakı yokmuş. Herkes para kazanır ama herkes iş ahlakıyla para kazanamaz bu sizin suçunuz değil.

Merhaba ben de iğneli epilasyona başlayalı 4 gün oluyor. Başlamadan önce epey sayfalarda gezindim deneyim sahibi arkadaşlardan bilgi almak adına fakat çok fazla yazan olmamış ben de burda merak eden ve başlayacak olan arkadaşlara umarım yardımcı olmuş olurum. Süsen güzellik merkezinde başladım. Pınar hanıma yaptırıyorum işlemi açıkçası bu konuda bilgi sahibi değildim fakat ilk seans için ilgi ve alakasını beğendiğimi söyleyebilirim. Bu arada Bikini bölgesine başladım bir parti yapıldı komple bölge birden yapılmıyor işlem uzun sürüyor ve şişlik oluyor o yüzden aralıklı yapılacağı söylendi kızarıklık ve şişlikler oldu epey 4.günümde şişliklerin yüzde 60 nın indiğini söyleyebilirim. 2.part için randevu alacağım önümüzdeki haftaya bölge komple bittikten sonra sonuçlar hakkında daha çok bilgi verebileceğimi düşünüyorum özellikle kaç seansta tamamen biteceği ve ilk seans sonrası yaşanılan azalmalar, farklar, lekelerin ne kadar sürede geçeceği gibi benimde merak ettiğim konularda deneyimlerimle

ücreti ne kadar

20 gün içerisinde 3.seansım oldu. Bikini bölgesi tek bir seansta yapılmıyor üst bölge 72 dk sürdü yaklaşık Bi 10 gün sonra sol taraf yapıldı tam 120 dk dün sağ taraf yapıldı ve o da 144 dk sürdü. Şimdi Bi 40 dk lık işlem kaldı o da arka kısım. Yoğunluk kalınlık inceliğe göre değişir ama bikini de ilk turda tek sefer olması mümkün olmuyor ben lokal anestezi yaptırıyorum baya şişiklik oluyor ve gerçekten 3 4 gün yürümekte ciddi zorluk çekiyorum. Biraz meşakkatli bir süreç ama eminim sonucu çok güzel olacak. Bu arada pınar hanım çift el çalışıyor şimdilik memnunum.

Arkadaşlar Şevval Güzellik Canan’ın yaptığı yerlerde izler hâlâ duruyor. Zaten eski tip kalın kılıç gibi iğnelerle çalışıyor, bazen telefonda konuştuğunda deşer gibi çalışıyor, çalıştığı yerler yara bere çizik ve kocaman kabuklanıyor. Evet aldığı kılların çoğu çıkmıyor;ama izleri de çok çok uzun süre kalıyor. Taaa kışın yaptırdım, sonra başka yerlere de yaptırdım, başka yerlere yaptırdıklarım geçti gitti, onun çalıştığı yerlerdeki izler çirkin çirkin kırmızı kahve gibi duruyor. Çift elle hızlı çalışıyor ama gerçekten kıldan ince iğnelerle titiz çalışan, minnacık kabuklanan, izleri çabucak geçen çok daha başarılı epilasyoncularla çalışınca, neden daha ucuz olduğunu anladım.

Ben işimde iyiyim, kendime güveniyorum bana yetiyor ben o ticarethane fiyatlarına çalışamam dese de, o yüksek fiyatlara profesyonel çalışan insanlarla işleme girince onların fiyatlarının neden yüksek olduğunu anlıyorsunuz. Hayır onlar da iğneli yapıyor, dediklerine uyuyorum iyi de bakıyorum, onlarda senden çok sonra yapılan yerlerdeki izler geçiyor da sende neden öyle oluyor. Krem sür geçer diyor. Geçer de en az bir sene sürer bence, belki de kalıcı olur bilemem. Şükür küçük bir bölge. Bir de kendisi devamlı randevu iptal ediyor, gittiğimde çoğu zaman kapıda gelmesini bekliyorum, saati geçiriyor, geliyor o hazırlanana kadar bir sürü zaman da öyle gidiyor. Bir kere yola çıkmıştım, sabah bana demesin mi ben sana haber vermeyi unuttum, bugün çalışamayacağım. Yani çekilecek çile değil. İşlemde saatlerce telefonla konuşuyor, masadan kalkıp bir şeylerle oyalanırken zamandan gidiyor. Bir kere de masadan kalktı on dakika oyalandı wc’ye falan gitti, burnunu sildi, o da vaktimden gitti. Artık uyarıyorum abla dakikayı kapat diye öyle kapatıyor. Ben nasılsa daha ucuzum, keyfim nasıl isterse öyle iş yaparım şeklinde ilkesiz çalışana tahammülüm yok. Tabii ki daha ucuz olacaksın, profesyonel değilsin ki. Olumlu gibi gözüken fikrim tamamen negatife döndü şahsen. Daha da gitmem.

Kartal Atalar'da Yıldız Hanım'a gidiyorum ben. Çok memnunum. (Sülalece gidiyoruz desem yanlış olmaz :'D)

Epigold 3 sistemli cihazımı kullanamadigim için elden çıkarıyorum. Garantisi devam ediyor, özelden ulaşabilir almak isteyen

Cinsel istek derken labiumlardaki killar cinsel hazzi artiriyor zaten ordaki killari almak cok yanlis siz tum vucut killarkndan mi bahsediyorsunuz acaba yoksa vajinadaki mi

Semra hanıma yarın randevum var yazdıklarından sonra tekrar bir düşündüm umarım aynı şeyleri yaşamam memnun kalırım. Semra Hanımdan sonra nereye gittiniz paylaşır mısınız ?

Doğa hanımın iletişim adresi varmı yada instagram hesabı varsa yazabilir misiniz

Merhabalar siz güncel olarak dereye gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…