Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasainda özelde uyguna rahim filmi çektiren var mı devlet de randevu yok yardımci olursanız sevinirim
Ben sonomed de çektirdim. İlgi alaka ortam falan güzeldi. Ama gene çektirsem anestezili çektirirdim :) çoğu kişide ağrı olmamış ama işlem sırasında bende oldu.Merhaba İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasainda özelde uyguna rahim filmi çektiren var mı devlet de randevu yok yardımci olursanız sevinirim
Merhaba şu an fiyatını biliyormusunuzBen Şişli Echomarda çekindim anestezili.
Çok memnun kaldım.
Merhaba şu an fiyatını biliyormusunuz
Aralıkta şişli echomar da cekilmistim 3 buçuk civarıydı diye hatırlıyorum fiyatını anestezisizdi benim hiç ağrım olmadı çok kısa bı işlem eğer tüp açılmayacaksaMerhaba İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasainda özelde uyguna rahim filmi çektiren var mı devlet de randevu yok yardımci olursanız sevinirim
Gözünüz aydın çok sevindim inşallah bizde hayırlı haberler alirizMerhaba ben bu yıl ya Nisan sonu ya mayıs başı Şişli echomarda çektirdim 4.000 civarıydı. Anestezisiz çektirdim hiçbir acı olmadı sadece minicik adet sancısından bile daha hafif bir kramp hissettim o da 1 dakika falan bile sürmedi. Mayıs ayında da hamile kaldım.
Bebek için değersonomed kadıköy 6.000 TL anestezi olmadan çektiler maalesef 2 tüpümde kapalı olduğu için ben biraz sancı çektim ama 10 dakika da açtılar inanılmaz ilgililerdi
ben çekildim canım bi kaç ay önce Kadıköy de. Acısız çok iyiydi bidaha deseler birdaha yaparımMerhaba İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasainda özelde uyguna rahim filmi çektiren var mı devlet de randevu yok yardımci olursanız sevinirim
Üsküdar Zeynep kamil eğitim araştırmaya baktınız mı orda olur hepMerhaba İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasainda özelde uyguna rahim filmi çektiren var mı devlet de randevu yok yardımci olursanız sevinirim
Merhaba bende çektireceğim 6 bin tl fiyat verdiler .Merhaba şu an fiyatını biliyormusunuz
Ne mutlu size . Her şey yolundadır inşallah.Merhaba ben bu yıl ya Nisan sonu ya mayıs başı Şişli echomarda çektirdim 4.000 civarıydı. Anestezisiz çektirdim hiçbir acı olmadı sadece minicik adet sancısından bile daha hafif bir kramp hissettim o da 1 dakika falan bile sürmedi. Mayıs ayında da hamile kaldım.
Bende çektireceğim ama çok korkuyorum . Tıkanıklık var mıydı tüplerinizde ? Sanırım tıkalıysa çok acıyor ve ağrı oluyormuş . Bir de denize havuza girmeyin diyenler var . Çekimden 4 gün sonra tatile gidecektik . Çok kafam karıştı6.000 tl gecen hafta cektirdim echomar şişli sıfır acı anestesiziz