Merhabalar çok güzel hayirli olsun tüm arkadaşlarına ve tabiki de sana inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.. liv hospital nerde acaba bende düşünüyorum şuan araştırıyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin emeklerimiz boşa gitmesin inşallahKızlar bende bahçeci düşünmüştüm ama embriyo vakasından sonra güvenmedim. istemeyerek bir anne taşıyıcı oldu ve embriyo karıştırıldı. Ben liv hospital deniz gökalp görüşmeye gittim.çok naif ve ilgili başladım tedaviye☺ 3 arkadaşımda gebe kaldı.
Merhabalar kaçıncı denemede pozitif oldu acaba? Memnun muydunuz doktorunuzdan, sürecinizi anlatırsanız dinlerim tabi :)Şişli Florence Nightingale'de tedavi oldum, kafanıza takılan soru varsa cevaplayabilirim.
Bende onun hastasıyım ve cok memnunum gerçekten bi an bile pişman olmadimkızlar daha önce yazdım mı bilmiyorum ama ben istanbul için kesinle bahçeciyi ve özellikle canım doktorum ebru hanımı tavsiye ederim
ikinci denemede pozitif oldu. En büyük tavsiyem o kadar ilacı, iğneyi yedikten sonra sıcağı sıcağına transfer yaptırmamanız. Hemen embriyoları dondurtup 2 ay kendinize dinlenme süresi verin, vücudunuz toparlanınca başarı şansı artıyor. Ben bunu yaşayarak gördüm. O kadar hormon yüklendikten sonra vücut kendini adet olmaya hazırlıyor ve tutmuyor. Ama dinlendikten sonra transfer daha başarılı oluyor.Merhabalar kaçıncı denemede pozitif oldu acaba? Memnun muydunuz doktorunuzdan, sürecinizi anlatırsanız dinlerim tabi :)
Doktorumdan çok ama çok memnunum. Doğumdan sonra da rutin kontroller vs. için kendisine gideceğim. Sadece tüp bebek olarak bakmıyorum. Profesör Bülent Baysal bulunabilecek en iyi doktordur. Çok fazla konuşmaz ama konuşmaması iyidir çünkü sorun yoktur :) sorun olursa konuşur. Güvenle kendimi emanet ettiğim doktor. Bir de ben embriyoyu transfer ettim işim bitti demez. Herhangi bir sorun olursa what's app'tan yazın anında cevaplar, yönlendirir. 22. haftada renkli ultrason çektirmiştim. Rahim ağzı yetmezliğim çıkmıştı. Beni takip eden Reyap'taki doktor eve git yat dinlen geçer dedi. Ben bir hafta yattım evde ama içim içimi yedi. Bülent Bey'e sonucumu gönderdim. Hemen serklaj yaptır dedi. Paragöz biri de değil, illa gel ben yapayım da demedi. Ben yakın olan bir devlet hastanesine gittim, serklaj yaptılar ve tam zamanında gelmişsiniz dediler. Bülent Bey evladımın rahmime düşmesine vesile oldu, sonra onun hayatını kurtardı. O kadar harika bir doktor.Merhabalar kaçıncı denemede pozitif oldu acaba? Memnun muydunuz doktorunuzdan, sürecinizi anlatırsanız dinlerim tabi :)
Florya Medical Park Dr can koşalMerhaba arkadaşlar,
Tüp bebek yapmak için Suan aklımda olan 3 yer var ama sizin tavsiyelerinize de açığım..
1- İstanbul tüp bebek merkezi
2- bahçeci tüp bebek merkezi
3- memorial tüp bebek merkezi
Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba,bende aynıı şekilde aklınızda sorular varsa yardımcı olabilirim bende bahçeci fulyada tedavi oldum kızlar
Evet ben yaptırdım sonuç pozitif ikinci denemedeFlorya Medical Park tüp bebek merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz,burada tüp bebek yaptıranlar oldu mu?
Merhaba, siz remzi beyde mi tedavi oldunuz? Sonuç ne oldu acaba ?bende aynıı şekilde aklınızda sorular varsa yardımcı olabilirim bende bahçeci fulyada tedavi oldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?