Hangi doktor canım ?canım ben fulya bahçecide tedavideyim öneririm kesinlikle
Bende istanbul tüp bebek Aret bey deyim bahçeci ile ikisi arasında kaldım bizim sebepsiz infertilite zor bir çift değiliz diye düşündüm bahçeci daha pahalı birde Aret bey ilaçları senin yumurta durumuna göre veriyor iğneyi dayamıyor zor. Bir çiftseniz sorun iki tarafta da varsa bahçeci seçebilirsiniz maddi olarak da hazırsan tabiMerhaba arkadaşlar,
Tüp bebek yapmak için Suan aklımda olan 3 yer var ama sizin tavsiyelerinize de açığım..
1- İstanbul tüp bebek merkezi
2- bahçeci tüp bebek merkezi
3- memorial tüp bebek merkezi
Yorumlarınızı bekliyorum
Fulyaya bayıldım bende. Cok sevdim ekibi. Ben gittim görüştüm bi kadın pozitif sonuç almıştı ağladı cok duygulandım darısı başımızacanım ben fulya bahçecide tedavideyim öneririm kesinlikle
Canım memorialda özel . Özel bir yere gideceksen eğer bahçeciyi tavsiye ederim ben orada oldum tedavimi Allaha şükür bebeğime kavuştumBende kararsızım özellere verecek çok param yok belki 1 kez memorial aklımda hem yakınlık hemde fiyat olarak gidip gorusucem
Canım memorialda özel . Özel bir yere gideceksen eğer bahçeciyi tavsiye ederim ben orada oldum tedavimi Allaha şükür bebeğime kavuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?