• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da günlük temizlik işi arıyorum

lacivert

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
64
3
18
İstanbul
Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Özelden mail atarsanız size dönüş yapabilirim burayı her zaman takip edemiyorum. Mail adresime sürekli bakıyorum.Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Günlük çalışma saati 9-10 saat bazen işin durumuna göre 11 saati bile bulabiliyor günlük ücret 100 tldir.Eğer iş kısa ise saat üzerinden ücret oluyor saati 10 tlden 5 saat iş sürerse 50 tl fakat adrese 2 araçla gidiyorsam yol ücreti talep ediyorum Elfile hanım

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Merhaba ,
Bende evimi temizletmek için bayan arıyorum.( 2+1 )gaziosmanpaşa yeşilpınarda oturuyorum.
size nasıl ulaşacağımı ve ücreti mail atarsanız sevinirim. Bana acil lazım.
dilekunlu0606@gmail.com

merhaba
profesyonel bir firma ile çalışmayı düşünürmüsünüz?Firmamı kurma aşamasındayım,nerede oturduğunuzu öğrenirsem sizinle görüşebiliriz dilerseniz.0 531 388 80 32 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.Biz Pendik civarındayız...

Merhaba İstanbul'da günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz,titiz,özenli çalışırım. Güvenilir biriyimdir, yaptığım işte memnun etmeye çalışırım.İhtiyacınız olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederim.

3 ay günlük temizlik işi yaptım,7 ay ara verdim.Şimdi günlük temizlik işi aramaktayım.Temiz ve özenli çalışırım.

Son düzenleme:
Back