O doktorlar hakkinda hic bir bilgim yok aralik 2de vanitiy estetik guzellik merkezinde dr mehmet can sakiya meme buyutme ameliyati oldum hastaneyi ve doktorumu şiddetle tavsiye ediyorumArkadaşlar Merhaba,
Göğüs estetiği - meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Uzun araştırmalarım sonucu 2 doktor arasında kararsız kaldım. Onur Egemen ve Erdem Güven.. Kızlar bu doktorlar hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)
Onur Egemen silikon olayında pek bir iyiymiş cok tavsiye aldım, ben dikleştirme için görüstüm dürüst de bir doktor ne olur sana ne olmaz söylüyor pahalı geldi bana olamadımArkadaşlar Merhaba,
Göğüs estetiği - meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Uzun araştırmalarım sonucu 2 doktor arasında kararsız kaldım. Onur Egemen ve Erdem Güven.. Kızlar bu doktorlar hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. :)
Ben de kendisiyle görüştüm, pozitif bir enerjisi var ve kesinlikle güven veriyor. Peki damla protez mi kullandınız yoksa yuvarlak mı? Münkünse resmini görebilir miyim?Geçen sene meme protezini onur egemen'e oldum. 3 gün öncede karnımı gerdi onur beyle bizim frekanslarımiz çok uydu eğer maddi olarak problem etmiyorsanız onur egemen diyorum kesinlikle
Damla protez oldum ben 430 CC arkadaki benim bu profil arkadaşımın profili buaradaBen de kendisiyle görüştüm, pozitif bir enerjisi var ve kesinlikle güven veriyor. Peki damla protez mi kullandınız yoksa yuvarlak mı? Münkünse resmini görebilir miyim?
Merhaba, geçmiş olsun :) nasıl geçti ameliyatınız? Memnun musunuz? Doktor arayışı içerisindeyim de.. anlatabilirseniz çok sevinirimBu hafta Zekeriya Kul’a ameliyatım var çok heyecanlıyım :) kendisi çok güven veren ve tecrübeli bir doktor. Hasta sonuçları da çok pozitif uzun araştırmalarım sonucu kendisinde karar kıldım. Umarım sonucundan memnun olup paylaşırım sizlerle :)
Prof Ersin Ülkür gerçekten başaralı.O doktorlar hakkinda hic bir bilgim yok aralik 2de vanitiy estetik guzellik merkezinde dr mehmet can sakiya meme buyutme ameliyati oldum hastaneyi ve doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum
Ben doktor Altan yücetaşa oldum çok çok memnunumArkadaşlar Merhaba,
Merhaba ben doktor Altan yücetaşa gögüs büyütme ameliyatı oldum . Süreç hiç beklediğim gibi olmadı biraz ağrılarım oldu ama beklediğim kadar aşırı yorucu bir süreç değildi . Ve sonuçtan çok memnunumArkadaşlar Merhaba,
Bana ozelden fiyatini yazabikir misin rica etsemOnur Egemen silikon olayında pek bir iyiymiş cok tavsiye aldım, ben dikleştirme için görüstüm dürüst de bir doktor ne olur sana ne olmaz söylüyor pahalı geldi bana olamadım
Ben yazın almıştım fiyat şu an farklıdır ve içinde silikon yoktuBana ozelden fiyatini yazabikir misin rica etsem
rica etsem fiyatını paylaşır mısınızBen doktor Altan yücetaşa oldum çok çok memnunum
Merhaba fiyat ne kadar acaba bende fiyat araştırması yapıyorum hepsi de tavan durumdaO doktorlar hakkinda hic bir bilgim yok aralik 2de vanitiy estetik guzellik merkezinde dr mehmet can sakiya meme buyutme ameliyati oldum hastaneyi ve doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum