istanbulda genetik ve kan pıhtılaşması testi yapan devlet hastaneleri

gulumse-hayata

umuduna darılma
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
1.176
1.493
83
kızlar merhabalar kendimden kısaca bahsetmek istiyorum iki senede normal yoldan bir kimyasal birde dış gebelik yaşadım .birde sonucunu negatif olduğunu öğrendim bir başarısız tüp bebek deneyimim var . İkincisine başlamadan önce genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum ancak ben tüp bebeğe başlamadan önce Zeynep kamil hastanesine ve Haydarpaşa numune hastanesine gitmiştim bu testleri yapmak için.

Haydarpaşa numune hastanesinin cihazında ağrıza olduğu için yaptıramadım 3-4 ay bekleyebilirsin sırada çok kişi var sizi arıcaz dediler neredeyse bir sene geçti hala aranmadım ama ben beklemedim Zeynep kamile gittim ordaki doktor bir kimyasal birde dış gebelik oldu diye ben bu testleri sana yaptıramam zaten yoğunuz dedi bizi elimiz boş geri gönderdi ( onu Allah’a havale ediyorum) Burda çok arkadaşımızı görüyorum devlette yaptırmış öncelikle Anadolu yakasında bu testleri yaptıran doktor ve hastane ismi istiyorum sizden . Avrupa yakasından da Öner’inizi alabilirim . Bir kaç özel hastaneye sordum 2000 liranın üstünde fiyat çıkardılar

Emin’im mi tüp bebek sürecine giren çoğu arkadaşımı bu testi yaptırmıştır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar .

Not: kan pıhtılaşması iğnesi bu süreçte kullanıyoruz ancak belli bir süre sonra bıraktırıyor doktorum ben riske atmak istemiyorum ondan yaptırmam şart birde bu çıkarsa bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Canim bende fiyat bilgisi icin turkiye hastanesine sormustum tekrarlayan dusukler icin yapilmasi lazimmis. 8 bin tl ucret cikardi. Bende bu 8bini verecegime tup bebek yaparim daha iyi dedim ve tup bebek yaptiriyorum. Ignelerimide doktor ne zaman keser bilmiyorum. Hic umitlenme inanki cok zor bu testleri buyuk hastanelerde yaptirmak . Normal devlet hastanesine gittim tup bebekten bu tahlileri istediler yaparmisiniz dedim prolaktin vs
Disardan bir hastanenin istediklerini yapamiyoruz dedi yolladilar mecbur ucretli yaptirdim
. Allah devlet hastanelerine kimseyi dusurmesin para yiyen ozellerede dusurmesin.

Canım üç ve üzeri düşükleri kesinlikle yapmaları gerekiyor sen benden de gamsız doktorlara denk gelmişsin malesef . Forumlarda okumuştum daha önceden düşük yapmayan arkadaşlara bile yaptıran doktorlar var doktor ve hastanesine denk gelmek lazım sanırım ama bizde de o şans yok .

Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar yoksa hastane hastane dolaşacam yine mecbur

merhaba benimde üç düşüğüm var zeynepkamilde infertilede aşılama felan oldu dosyam vardı kendim istedim genetik testi geçen yıl randevu al git dediler zeynepkamilin genetiğinden randevu aldım gittim üç düşüğe rağmen istemeye istemeye yaptılar eşimle bana iki ay sonra sonuç aldım çok hafif pırtılasma var dedi hamile kalırsan aspirin içersin doktoruna hatırlatıp demişti

geçmiş olsun canım. sen bide oranın hastasıymışsın yine sıkıntı çıkarmışlar ne işe yarıyor bu hastane bu doktorlar anlamıyorum.tamam yoğun olabilirsiniz ama bu bizim problemimiz değil sen devletin doktoruysan bana hizmet vermek zorundasın iyisi de var tabiki genelleme yapmıyorum. ama Rabbim vicdansızların eline düşürmesin.

GöZtepe eğitim araştırmaya gidebilirsiniz. Kadın doğumcudan randevu alıp testleri rica etmiştim 3 sene önce, yapıldı, sonuçları 1 ayda çıktı. Pıhtılaşmam varmış, ilaç ve iğne ile 2 bebeğe kavuştum. Darısı tüm isteyenlere inşallah.

gözünaydın canım. Rabbim bebeklerini size bağışlasın. biraz doktoruna da denk gelmek gerekiyor. şansımı deneneyceğim bir kaç hastahanede daha bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

aynen haklızın

Bakırköy doktor sadi konuk hastanesi genetik bölümü fatma ekiciye randevu almanı tavsiye ederim. Biz ilk tüp bebeğe başlamadan doktorum eşimden istemişti. Üstelik kaybım falan yoktu. Sağolsun yaptı hemen tahlili. Sonra gebe kaldım ama bebekte kromozom bozukluğu olduğu için kaybettim. Bu sefer doktorum bendende istedi. Yine çaldık kapısını. Yalnız bu gittiğimde bebeği neden kaybettiğime dair bir belge istedi. Yanımızda yoktu. Hemen bir hemşireyi aradım kendisi görüştü ve benimde genetik analizimi yaptı. Ben kan pıhtılaşmasına baksak hocam dedim oda şuan için gerek yok tekrarlayan kayıpların yok dedi. Bu yüzden sana onuda yapar büyük ihtimal. Elinde raporların varsa dış gebelik ve kimyasalla alakalı bunları göster ona. Daha emin olur ve geri çevirmez seni.

çok saol canım Allah razı olsun bakırköy hastanesini bir arkadaş daha demişti doktor ismide vermişsin süper oldu benim için. dış gebelikle ilgili ameliyat raporum var kimyasal ile ilgilide atmadıysam kan testlerim vardı. tüp bebekte de var yanıma onları alıp gideyim en iyisi çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Rica ederim canm. Yalnız şunlarıda belirteyim randevu alıp gitsen bile biraz bekliyosun. Saat sıkıntının olmadığı bir zamanda git. Çünkü hem fatma hanımın eli yavaş hemde içerdeki hastayla baya konuşuyor. Buda zaman alıyo. Araya girip sonuç gösterenlerde oluyo. Sen sabırlı ol emi :) düzen değişmediyse aynıdır hala diye düşünüyorum. Galiba bir erkek doktorda başlamıştı. Yalnız tanımam etmem huyunu suyunu bilmem. Fatma hanım çok yardımcıdır ve çok açıklayıcıdır. Sorularına uzuun uzuun cevap verir :)

Bide sabah ilk randevuları almaya çalış. Sakın öğleden sonraya alma. Alırsın yada almazsın ama bunlar aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…