Aslına bakarsanız artık parasından geçtim sadece istediğim bir model ve üstümde kaliteli duracak bir model arıyorum.çok pahalı değiller mi?
Bence de hazır mağazalara bakmak gerekli.ben îstediğim gelinliğin resmini götürmeme rağmen sonuç hüsran oldu.fatihte bir gelinlikçiye diktirdim pişman oldum
Yer olarak nereden almıştınız? Ayrıca fiyat aralıkları nasıl Pierre Cardin'in?Ben gelinliğimi pierre cardin wedding'den aldım öneririm :)
kusura bakma yeni gördüm mesajını ben bağdat caddesinden aldım ortalama 2500-4000 arasında değişiyor fiyatlarYer olarak nereden almıştınız? Ayrıca fiyat aralıkları nasıl Pierre Cardin'in?
Hangi gelinlikçiye diktirdiniz söylemek sorun olmayacaksa? Ben fatihte bi gelinlikçi beğendim orası değildir inşallahBence de hazır mağazalara bakmak gerekli.ben îstediğim gelinliğin resmini götürmeme rağmen sonuç hüsran oldu.fatihte bir gelinlikçiye diktirdim pişman oldum
Canım bende diktirmeyi düşünüyordum ama istediğim sonuca ulasamazsam diye terettude düştüm izmitteki aysiraya git derim çok güzel modeller var üstünde isteğine gore degisiklikte yapıyorlarAslına bakarsanız artık parasından geçtim sadece istediğim bir model ve üstümde kaliteli duracak bir model arıyorum.ama ne istediğimi ben bile bilmiyorum. Ama yavas yavas diktirmekten vazgeçmek üzereyim. Çünkü dikimde ortaya ne çıkacağını tam olarak kestiremiyorsunuz o yuzden hazır mağazalarına bakmaya başlayacağım en kısa sürede.
Canım ben İstanbuldayım o nedenle İstanbul'da bakmayı düşünüyorum ama cok teşekkür ederim :)Canım bende diktirmeyi düşünüyordum ama istediğim sonuca ulasamazsam diye terettude düştüm izmitteki aysiraya git derim çok güzel modeller var üstünde isteğine gore degisiklikte yapıyorlar
Canım ben İstanbuldayım o nedenle İstanbul'da bakmayı düşünüyorum ama cok teşekkür ederim :)
Merhaba :)kusura bakma yeni gördüm mesajını ben bağdat caddesinden aldım ortalama 2500-4000 arasında değişiyor fiyatlar
Merhaba hayırlı olsun şimdiden :) benim 3 metrelik uzun duvağım yanlış hatırlamıyosam 1500 liraydı ve aldığımda zaten indirim olduğu için hiç konuşmadım ama bi şansını dene derim bu konuda net bilgi sahibi değilim :)Merhaba :)
Ben de gelinliğimi PCW'dan alacağım gibi gözüküyor. Duvak fiyatları nasıldı? Ben denerken heyecandan sormayı unutmuşum. Pazarlık etsem duvağı hediye ederler mi? :)
Bence de hazır mağazalara bakmak gerekli.ben îstediğim gelinliğin resmini götürmeme rağmen sonuç hüsran oldu.fatihte bir gelinlikçiye diktirdim pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?