Gelinlik Modelleri İstanbul'da gelinlik seçmeden önce mutlaka ugramamız gereken mağazalar

nihahahaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
47
14
48
İstanbul
Merhaba Kızlar,

12 Eylül'de evleneceğim gelinlik diktirmek için henüz erken olduğunun farkındayım ama en azından yavas yavas İstanbul'da gezilmesi gereken gelinlikçileri gezip fikir edinmek istiyorum. Hem farklı modeller görmüş olurum, hem 2015 yılının modasını anlarım :) hem de vücut tipime en uygun gelinliği diktirebilirim diye düşünüyorum. Siz gelinlik mağazalarını gezmeye ne zaman başlamıştınız? Daha erken olabilir mi benim için :)

Bunun dışında İstanbul'da modellerinden fikir almak ya da cook begenirsem almak için gezmek istediğim mağazalar;
Pronovias,
Vakko Wedding
Akay Gelinlik
Beyaz Butik
Belki Pierre Cardin Wedding

Bunun dışında İstanbul'da gelinlik için fikir edinirken gezmem gereken mağazalar neler olabilir :)

Bu arada dikim için düşündüğüm moda evleri; Aslında instagram sayfalarında yaptıkları işleri begendiğim moda evleri de diyebiliriz :)

Madame Amour Design,
İğne İplik Kadıköy,
İlknur Modaevi Kadıköy,
Aslı Kongel Nişantaşı
Çiğdem Metin Gelinlik M.köy
Sevgi Yaman Moda evi,

Moda evi olarak dikimi ve kalitesini begendiğiniz, sizi üzmeyen, sizin isteklerinizi dikkate alan önerebileceğiniz modaevlerine sıcak bakıyorum :)

Şimdiden teşekkürleer :) :)

Merhaba, öncelikle tebrikler :)
Ben gelinliğimi İlknur Modaevi'ne diktirdiği ve sonuç mükemmeldii :)

çok pahalı değiller mi?
Aslına bakarsanız artık parasından geçtim sadece istediğim bir model ve üstümde kaliteli duracak bir model arıyorum. ama ne istediğimi ben bile bilmiyorum. Ama yavas yavas diktirmekten vazgeçmek üzereyim. Çünkü dikimde ortaya ne çıkacağını tam olarak kestiremiyorsunuz o yuzden hazır mağazalarına bakmaya başlayacağım en kısa sürede.

Bence de hazır mağazalara bakmak gerekli.ben îstediğim gelinliğin resmini götürmeme rağmen sonuç hüsran oldu.fatihte bir gelinlikçiye diktirdim pişman oldum

Bence de hazır mağazalara bakmak gerekli.ben îstediğim gelinliğin resmini götürmeme rağmen sonuç hüsran oldu.fatihte bir gelinlikçiye diktirdim pişman oldum

evet dikimde terzinin dikişinin, tarzının ve sizin ne istediğinizi çok iyi bilmesi gerekiyor. ve bu da cok zor gibi benim için

Canım ben nişanlığımı Ümraniye de ki İğne İplik moda evinden kiraladım . Hazır nişanlık üzerinden oynama yaptılar. Ancak tarlatanları çok tuhaf Kadıköyde ki şubelerinde de denediğim modellerde bunu farkettim. Önden belli oluyor tarlatan çizgileri. Dün de gelinlik denemeye gittim gene aynıı şeyy. Ayrıca krem gelinlikler daha iyi diye ellerinde ki krem kumaşları bitirmeye çalışıyor sanki . Gelinlik için tercih etme derim İğne İpliği.
Mutluluklar bu aradaa :)

Hangi gelinlikçiye diktirdiniz söylemek sorun olmayacaksa? Ben fatihte bi gelinlikçi beğendim orası değildir inşallah

Canım bende diktirmeyi düşünüyordum ama istediğim sonuca ulasamazsam diye terettude düştüm izmitteki aysiraya git derim çok güzel modeller var üstünde isteğine gore degisiklikte yapıyorlar

Canım bende diktirmeyi düşünüyordum ama istediğim sonuca ulasamazsam diye terettude düştüm izmitteki aysiraya git derim çok güzel modeller var üstünde isteğine gore degisiklikte yapıyorlar
Canım ben İstanbuldayım o nedenle İstanbul'da bakmayı düşünüyorum ama cok teşekkür ederim :)

Canım ben İstanbuldayım o nedenle İstanbul'da bakmayı düşünüyorum ama cok teşekkür ederim :)

Merhaba, bende Asli Kongelin diktigi gelinlikleri begendim, yanliz fiyatlar cok ucuk.
O kalitede gelinlik istiyorum, benim dügünüm de 19 eylül'de.
Özel'den yazisma imkanimiz var mi?

kusura bakma yeni gördüm mesajını ben bağdat caddesinden aldım ortalama 2500-4000 arasında değişiyor fiyatlar
Merhaba :)

Ben de gelinliğimi PCW'dan alacağım gibi gözüküyor. Duvak fiyatları nasıldı? Ben denerken heyecandan sormayı unutmuşum. Pazarlık etsem duvağı hediye ederler mi? :)

Merhaba :)

Ben de gelinliğimi PCW'dan alacağım gibi gözüküyor. Duvak fiyatları nasıldı? Ben denerken heyecandan sormayı unutmuşum. Pazarlık etsem duvağı hediye ederler mi? :)
Merhaba hayırlı olsun şimdiden :) benim 3 metrelik uzun duvağım yanlış hatırlamıyosam 1500 liraydı ve aldığımda zaten indirim olduğu için hiç konuşmadım ama bi şansını dene derim bu konuda net bilgi sahibi değilim :)

Ben de temmuz sonunda evleceğim çok beğendiğim bir model var ama Türkiyede bayiliği var mı bulamadım. Mon cheri gelinlikleri bayisi var mı İstanbul'da? Ya da kime diktirmeli gelinliği?

Arkadaşlar kadıköydeki eda sposa gelinlik dikimi hakkında bir bilginize var mıdır? Bende eda sposada bir gelinlik beğendim fakat dikim nasıl olur bilemedim :S Duyan yada yaptıran varsa bilgi verebilirse çok iyi olur kafam karıştı .

Mhrba :)) hangi mağazaydı sorabilirsem ? Ben kesinlikle diktirmek istiyorum o Yüzden bilmek istiyorum

madame amouru tavsiye etmem ben orda diktirim bin pişman oldum,hem istediğim gibi olmadı hem üstüme büyük oldu hemde gelinliğin balenleri düğün günü kırıldı bedenimin ortasında bir kat oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…