• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Astrocenter sitesinde çook kişiye baktırdım ben hep dediğim şey o sitede Umay Akay ve Mira Dalya'yı arayın. Gidişatı en iyi bilenler olan.

Fırtına gibiymişsin kanka, en süper falcıları teker teker buluyorsunEn Büyük TÜRKİYEBunun numarasını alabilir miyim?

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Bende numarasını alabilirmiyim,semt olarak hangi ilçede kendisi

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Rica etsem bu kişinin numarasını alabilir miyim ben de :)
İnstagramı falan varsa da olur.

Back