- 5 Mayıs 2020
- 376
- 341
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırtına gibiymişsin kanka, en süper falcıları teker teker buluyorsunBunun numarasını alabilir miyim?
Bende numarasını alabilirmiyim,semt olarak hangi ilçede kendisiArkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Rica etsem bu kişinin numarasını alabilir miyim ben de :)Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Anda ve gecmisde. Nasilastro Umay anı biliyor kisileri iyi analiz ediyor ama dedikleri hiç olmadı
Sen beğenmedin mi canımastro Umay anı biliyor kisileri iyi analiz ediyor ama dedikleri hiç olmadı
Bence çok başarılı bana tek o bildiAnda ve gecmisde. Nasil
ya anla geçmiş zaten çok iyi karakter analizleri filan inanılmaz şok oldum ben 3 kişiyi sordum 3nü de bildiAnda ve gecmisde. Nasil
Ayrılmaktan vazgeçmişti, ben geçen gün baktırdımastro mira dalya siteden ayrıldı. zaten suan bakmıyor