Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne merakı yafu , haberi olsun didik
elmiranın vergi açılışı yok, blogları maliye takip ediyor. başının belaya girmesine vesile olur bu.
heee... soyledigin iyi oldu
Yok mu yaw cikan fal haberleri.. ?
çıkıyo çıkıyo canım elmira kötü bişeyler dediydi tek tek oluyo...
Valla bende tam sabret dedigi noktadayim kizlar..
+
Bu arada bana soylediginde pek umursamamistim, ama su beklemek yokmu.. tam bana soyledigi gibi yasiyorum. Kafami dagitacak seyler ariyorum, belirsizlik, bazi seylerin netlik kazanmamis olmasi insani zorlasada, insallah hayirlisiyla iyi gunler kapida.
benimkide kötü ne varsa oluo elmiranın sölediği sölemediği kötü ne varsa su sıralar oluo:))) manik oldum =)
çıkıyo çıkıyo canım elmira kötü bişeyler dediydi tek tek oluyo...[/QUO
TE]
sizin kaç hafta oldu baktıralı?
sorma keryneia , beklemek ne kadar zor sürekli kendime soruyorum diğer kızlara çıkıyor acaba banada söyledikleri çıkacakmı diye, ne yalan söylüyim korkuyom
çıkıyo çıkıyo canım elmira kötü bişeyler dediydi tek tek oluyo...[/QUO
TE]
sizin kaç hafta oldu baktıralı?
1 ay olcak ve 1 ay içinde dediklerini yaşadım...
Elmira dediğiniz kadar varmış arkadaşlar bakıttım bende geçmişi ve şu anı şakır şakır söyledi ,tespitleri tam oturdu.gelecekle ilgili de söyledikleri mantıklı geldi bana çıkarmı orasını zaman gösterecek
arkadaşlar geçen hafta bi duruşmam vardı emine abla ilk mahkemede sonuçlanmayacağını 2 yıl süreceğini söylemişti. İlk duruşmada sonuçlandı bilginiz olsun
Arkadaslar gelin ilerisi icin hayaller kuralim.. kimse bisiklet surerken tekere bakmaz, onune, hatta ileriye, sagina soluna bakarken biz burda maalesef sadece tekere bakiyoruz ve tekere bakarken dengemizi kaybedip ya yere kapaklaniyoruz yada bi yere tostluyoruz. Ilerisini, daha ilerisini dusunelim... Bi tiyatro sahnesindeki perdenin acildigini, akabinde guzel, manzarali bi ovada yururken, evimizin uzakta gozuktugunu dusunelim mesela (istanbul icin fazla utopik).. cocugumuzun bizi kapida karsiladigini, gulucukler esliginde kucakladigimizi, esimizin aldigi yeni arabasini bize gosterdigini, is yerinde pozisyon atladigini... ;D