- 19 Nisan 2010
- 805
- 3
gül hanım 20ye bakıyomuş facebook ta falan da purple cafe bakırköy yazınca fanları çıkıo. bu ara bi sürü yeni isim oldu burda farkındayım ama böle böle en iisini bulacaz gibi :)
ben hiç umutlu değilim canım:umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gül hanım 20ye bakıyomuş facebook ta falan da purple cafe bakırköy yazınca fanları çıkıo. bu ara bi sürü yeni isim oldu burda farkındayım ama böle böle en iisini bulacaz gibi :)
ya biri inci cafe için mangonun karşısındaki sokak demiş ama
ayhan ışık sokak orası mı be bilmem pek taksimi yılda bir falcı için gidiyorum sadece zaten bir armağana bir de demete gittim orada ikisi de ayhan ışık sokaktaydı zaten o sokakta her cafede fal bakılıyor
inci cafede belki ünlü 2 falcı vardır binnur oraya geçmiştir olamaz mı olabilir
arkadaslar su kadıköydeki handandan bahsetti biri... emin misiniz güzel midir.. 15 milyonmus aradım çünkü. başka kimse gitmedi mi ona..
arkadaslar su kadıköydeki handandan bahsetti biri... emin misiniz güzel midir.. 15 milyonmus aradım çünkü. başka kimse gitmedi mi ona..
tamam sen onu dene birileri bakırköy tarafını ben hafta içi binnurla dilek dört bi koldan dağıldık mı istanbula bu işten alnımızın akıyla çıkıcazturkbayragi
tamam sen onu dene birileri bakırköy tarafını ben hafta içi binnurla dilek dört bi koldan dağıldık mı istanbula bu işten alnımızın akıyla çıkıcazturkbayragi
urmilla seni o kadar iyi anlıyorum ki. benim fal işlerim dediğim gibi yılda 2-3 tü. ben ara ara binnura gidiyordum. sonra daha önce topicte bahsetmiştim. evlendim eşimden ayrıuyım filan. o ara çıktım çığrından işte. dilek e gittim arkadaşımla. resmen şok oldum. geçen sene temmuzdu. kadın direkt eşimden ayrı olduğumu aslında bu ayrılığı istemediğimizi filan bildi. biz biraz aileler yüzünden ayrılıyoruz. bana dedi ki sen bu adamdan bu sene imkanı yok boşanamazsın. ben diyorum o istiyor ben istiyorum neden boanmayalaım. siz istesenizde ben görmüyorum dedi. tabi dava tarihimiz belli değil o zamanlar. dava tarihi çıktı şubat. kadın bana diyor bundan ses çıkacak masaya geçiyorum annemler arıyor seninki dolanıyor buralarda diye. sonra yok şu zaman olacak arayacak filan. baktım her dediği çıkıyor müdavimi oldum. neredeyse her hafta gider hale gelmiştim. sonra gitmelerim seyrekleşti. birde sık gidince tanıyor ve kısa bakıyor bu müdavimim oldu diye. o yüzden ben başka birini arıyorum. yoksa he dediği çıkmasada arada dediği çıkan bana dilek. onun dışındakiler o kadar tutturamadı.
dün falcıya gittiğimde baktı tüm kzıların eline kimsenin elinde yüzük yok
sonra herkesin falını dinledim kutu kadar cafe zaten dertler hep aynı
valla ben de bu kadar salak kızın derdini dinlesem ben de yorum yaparım bakıyorum da erkeklerin fal yorumları hiç çıkmıyor lehinde neden çünkü onların derdi ne belli değil
zaten artık ben de işi öğrendim hiç yorum yapmadım kadın artık yalvardı çıtlat biraz diye e ondan sonra da yorumlar ona yönelik gelmeye başladı ne bilim işallah boyle boyle soğuyacam bu işten